top of page

Milan har solgt flest sesongkort i Serie AEtter flere år med negative nyheter og resultater rundt Milan, er det nå gledelig at pilene peker oppover. Det syns også fansen som kjenner sin besøkelsestid. 

For i følge en fersk oversikt laget av La Gazzetta dello Sport er det ingen lag i Serie A som matcher Rossoneri når det kommer til antall solgte sesongkort. Hele 31 000 sesongbilletter har blitt revet bort, noe som er en dobling av antallet som ble solgt forrige sesong.

Publikumstilstrømmingen har allerede vært stor; det har aldri vært så mange tilskuere på en kvalifiseringskamp til Europa League som mot Craiova. Da var 65 763 til stede på San Siro.

Det blir nok bare en av få publikumsfester I Milano, for byrival Inter deler førsteplassen med Milan. Videre nedover på listen finner vi Juventus, Roma og Genoa, henholdsvis 2, 11, og 14 tusen mindre solgte sesongkort enn Milan. Helt på bunn ligger Sassuolo, som kun har solgt 4 800 eksemplarer.

Det virker som om det er en generell optimisme blant Serie A-fansen, siden 282 683 sesongkort er blitt solgt så langt. Det er langt mer enn fjorårets resultat på 251 895.

Kilder: Rossoneriblog, ESPN.

24 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Yorumlar


bottom of page