top of page

Milan & Genoa til forhandlingsbordet?


Milan er interessert i å hente Diego Laxalt.

Det melder italienske Tuttosport. Den sportslige ledelsen i Milan skal i følge avisen ha blitt overbevist over uruguayanerens arbeidskapasitet og anvendelighet denne sesongen.

Det er ventet at Genoa vil be om minst € 10 millioner for 23-åringen som har scoret 3 mål og levert 2 målgivende pasninger på 23 kamper, primært som venstreving i 4-3-3.

Massimiliano Mirabelli har to gode forhandlingskort i Andrea Bertolacci og Gianluca Lapadula. Førstnevnte er på lån uten opsjon på kjøp hos I Rossoblu, mens de har forpliktet seg til å kjøpe Lapagol for € 11 millioner ved sesongslutt.

For å bringe Laxalt til Milano skal Mirabelli være villig til å både akseptere en redusert pris for Lapadula og selge Bertolacci for langt mindre enn de € 20 millionene Milan betalte Roma for 2.5 år siden.

Gianluca Lapadula har figurert i 17 kamper denne sesongen, men mange er som innbytter og spissen står med fattige 2 scoringer så langt. Andrea Bertolacci har på sin side vært en viktig spiller i regista-rollen for laget som er nummer 12 i Serie A.

Diego Laxalt har vært i Italia siden 2013 da han ble hentet til Inter fra Defensor for €2.3 millioner. I sin første sesong ble han lånt ut til Bologna før han sesongen etter spilte for Empoli på høsten. I januar 2015 dro han på et 18 måneders langt lån til Genoa før overgangen ble gjort permanent for € 5.8 millioner sommeren 2016. Kantspilleren har spilt over 120 kamper i Serie A, men fikk aldri spilletid for Inter.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commenti


bottom of page