top of page

«Milan forandrer seg»


Tidligere Milan-helt Andriy Shevchenko snakket nylig med den spanske sportsavisen Marca om hva som foregår på Milanello. Les hva den gamle storscoreren sa her.

I følge Shevchenko er Milan «en klubb i forandring», og han tror samtidig at entusiasmen er tilbake i Milano.

Milan har vært en skygge av seg selv de siste sesongene, men etter 3-1 seieren borte mot Lazio i helgen er klubben oppe på delt 6.plass.

«De siste fem årene har vært vanskelige. Det er en klubb i forandring», fortalte Shevchenko til avisen.

«Milan har forsøkt å finne en trener og de rette spillerene, og eierne har samtidig investert store summer. Entusiasmen er på vei tilbake.»

«Seieren mot Lazio var et fantastisk resultat. I fotballen må du jobbe hardt for å komme tilbake til positive resultater.» 

Spissen, som selv satt den avgjørende straffen i Champions League-finalen mot Juventus i 2003, omtalte klubben som «en kjempe» i europeisk sammenheng.

«I de siste 25 årene har Milan vært en av de største klubbene i verden, sammen med Manchester United, Chelsea, Barcelona, Real Madrid og Bayern Munchen.»

«Vi snakker om giganter. Alle klubber må gjennom vanskelige perioder med forandringer, men jeg er helt sikker på at klubben snart vil returnere til toppen, og vi vil da se en veldig sterkt lag.»

Kilde: http://www.football-italia.net/75232/‘milan-transition’

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page