top of page

Milan Femminile tapte toppkampen mot JuventusMilans kvinnelag har gjort det godt i sin første sesong og henger med helt i toppen, men søndag tapte kvinnene 2-0 mot Juventus.

Etter å ha gått ubeseiret frem til januar hadde Milan befestet seg som et topplag, og det var tre lag som hadde skaffet seg en solid luke ned til de øvrige lagene. De to andre lagene som lå helt i toppen var Juventus og Fiorentinas kvinnelag, og det er nettopp de interne kampene her som virker å bli avgjørende for hvordan sesongen ender. Milans første tap kom mot nettopp Fiorentina, og det endte hele 4-0 i favør de fiolette etter at Milan fikk et tidlig rødt kort. Det er verdt å nevne at Milan vant det første interne oppgjøret mellom dem, og at det andre endte uavgjort.

Milan vant også det første interne oppgjøret mot Juventus, men helgens kamp endte altså 2-0 i favør Juve, etter scoringer av Barbara Bonasea. Det gjør at Milan ligger henholdsvis fem og fire poeng bak Juventus og Fiorentina, og med bare seks kamper igjen av sesongen kan det se ut til å bli vanskelig å skulle ta dem igjen. Juve og Fio skal riktignok møtes internt, hvilket gir Milan et lite håp om å komme seg inn topp 2 og dermed være kvalifisert for Champions League.

Milan har levert bra offensivt, og for øyeblikket er de to øverste på toppscorerlisten Milans angripere Valentina Giacinti, som har scoret 17 mål på 15 kamper, og Daniela Sabatino.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page