top of page

Milan enige med ReinaMilan har i følge flere italienske nyhetsmedier blitt enige med Pepe Reina om en overgang til sommeren.

Napolis sisteskanses kontrakt går ut etter inneværende sesong og kan derfor gå gratis til en ny klubb i juni. Om det er tenkt at Reina skal spille annenfiolin, eller om han blir ny førstekeeper vites ikke. For det er ikke noen nyhet at Donnarummas fremtid i klubben ikke er sikker.

I følge La Gazzetta della Sport – gjengitt av Forza Italian Football – har Milan-direktørene Fassone og Mirabelli blitt enige med spanjolen, men de må vente i noen uker før overgangen offentliggjøres.

At Reinas tid i Napoli er ved veis ende skal han selv ha kunngjort til sine lagkamerater. «Fotballen vil ta meg andre steder» og «dette er min siste sesong i Napoli. Det er slik fotballen fungerer, én dag er du her, neste dag er du et annet sted» skal han ha uttalt i sin datters bursdag. Det rapporteres også om at 35-åringen ikke har fornyet datterens skoleplass neste år, noe som gir mer hold i ryktene.

29 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page