top of page

Milan Club Norvegia trenger nye skribenterSupporterklubben er avhengig av flere skribenter for å kunne opprettholde et godt nok tilbud for våre lesere.

Vi søker engasjerte supportere som ønsker å skrive nyhetssaker for den offisielle norske supporterklubben. Vi har som mål å formidle mest mulig om klubben i våre hjerter og dette krever at vi har flere som kan bidra med jevnlige oppdateringer. Det er frivillig og ubetalt arbeid(kan ved noen anledninger være mulighet for noe inntekt), men erfaringen er svært relevant for unge journalistspirer eller lignende. Er du interessert i å skrive for Milan Club Norvegia ber vi om at du sender en søknad til supporterklubbens redaktør på mail: per_a_solberg@hotmail.com.

Vi ønsker at søknaden skal inneholde litt informasjon om deg selv og hvorfor du ønsker å skrive for oss, samt en valgfri artikkel som omhandler Milan. Aktuelle kandidater vil bli kontaktet. Vi oppfordrer våre lesere til å spre dette til potensielle skribenter, og håper å finne noen som kan styrke vårt skribentteam. Nye skribenter vil tilsettes så fort som mulig.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page