top of page

Milan beseiret Barcelona


Til tross for at katalanerne styrte det meste på Levi´s Stadium i California var det Milan som kunne avslutte touren med seier.

Milan-Barcelona 1-0

90+3` 1-0 Silva

Milan startet med Donnarumma bak en backfirer bestående av Calabria, Musacchio, Romagnoli og Rodriguez. På midten spilte Locatelli, Kessié og Callhanoglu, mens Suso, Borini og Cutrone spilte lengst fremme.

Barcelona tok umiddelbart tak i kampen og satte Donnarumma på en rekke prøver, men unggutten var solid i buret. Milan var kompakte og kjørte noen overganger, men det var klasseforskjell i både tempo og ballbehandling på de to lagene.

Etter 63 minutter kom Antonelli, Mauri, Halilovic og Silva inn for Rodriguez, Locatelli og Cutrone, mens Zapata og Bonaventura erstattet Musacchio og Suso med drøye 10 minutter igjen på klokka.

Det så ut til at kampen skulle gå til straffespark, men langt inne på overtiden spilte Kessié fri Andre Silva inne i boksen og portugiseren hamret inn vinnermålet.

Kampstatistikk:

Skudd på mål: 5-6 Skudd utenfor mål: 3-14 Frispark: 22-8 Offside: 0-0 Gule kort: 3-1 Røde kort: 0-0 Ballbesittelse: 31%-69%

Gennaro Gattuso innrømte at de møtte en tøff motstander, men var likevel fornøyd.

«Vi fikk problemer, men vi var klar over at det kunne bli slik. Vi kan være fornøyde, men det er helt klart et steg tilbake i forhold til kampene mot Tottenham og Manchester United. Vi var heldige som unngikk baklengs, men samtidig gjorde vi det godt som holdt oss inne i kampen. Vi kunne spilt en bedre kamp, men når de flytter ballen så kjapt bruker vi opp all energien på å prøve å få tak i den. Vi hadde ikke krefter til å kjøre overgangene slik vi ønsker.»

«Disse guttungene er verdt € 200 millioner og vet hvordan de skal spille. Jeg er fornøyd med det vi har gjort så langt. Jeg liker gnisten vi viser.  Andre Silva er en viktig spiller som slet litt i fjor, men han er ung og kan utvikle seg mye. Han trener hardt og må score jevnlig.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page