top of page

Milan ber om Caldara i retur


Milan ber Juventus om å få en direkte erstatter i bytte for kapteinen.

Tidligere i uken oppstod det rykter om at Leonardo Bonucci kan være på vei tilbake til Juventus, samtidig som at Milan ber om Mattia Caldara i retur. Disse ryktene har eskalert og de fleste italienske mediene melder nå at partene er i forhandlinger om et bytte mellom de to stopperne. Premium Sport hevder at Juventus krever € 10 millioner imellom som kompensasjon for den store aldersforskjellen. Leonardo Bonucci fylte 31 år i mai, mens landsmannen er 7 år yngre og har vesentlig flere år igjen av karrieren på toppnivå.

I et intervju med Sky Sport Italia virket dog ikke Caldara å være veldig interessert i en overgang.

«Det er hyggelig å bli linket til Milan, men jeg er her og det er min agent som håndterer dette. Jeg har det fint.»

Mattia Caldara signerte for Juventus for € 18 millioner i januar 2017, men har siden vært lånt tilbake til Atalanta hvor han har gått gradene gjennom akademiet. Midtstopperen slo for alvor gjennom i 16/17-sesongen hvor han viste seg frem som en meget målfarlig midtstopper. På 55 Serie A-kamper står den italienske landslagsspilleren med 10 scoringer.

Juventus på sin side skal være lite villig til å sende 24-åringen til Milano, og i følge Gazzetta dello Sport ønsker Torino-klubben å inkludere andre spillere i overgangen. Avisen skriver at det er Gonzalo Higuain, Mehdi Benatia og Marko Pjaca som er klubbens aktuelle kandidater.

Mehdi Benatia , som fyller 32 år til våren, vil være overflødig dersom Leonarod Bonucci ankommer. Det samme må kunne sises om Gonzalo Higuain etter at Cristiano Ronaldo signerte for klubben tidligere i sommer. Hva Marko Pjaca angår har Juventus forsøkt å selge ham til Fiorentina, men da Milan beholdt plassen i Europa League strandet avtalen for Firenze-klubben som ikke kunne ta seg råd til kroaten uten spill på kontinentet.

I ett møte mellom Leonardo og Juventus-direktørene Fabio Paratici og Giuseppe Marotta i går skal alle navnene ha blitt nevnt.

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page