top of page

Mihajlovic: «Vi gav alt vi hadde»


Etter en skuffende kamp mot Carpi som endte 0-0 forsvarte manageren så godt som mulig. Les hva han og Juraj Kucka sa etter kampen her!

Sinisa Mihajlovic:

«Vi kunne gjort det bedre i første omgang, men basert på våre prestasjoner i andre omgang hadde vi fortjent tre poeng. Vi skapte mange sjanser men klarte ikke å få ballen i mål. Jeg kan ikke kritisere spillerne fordi de gjorde alt de kunne for å vinne kampen og kjempet hardt til siste sekund. Carpi lå lavt og ventet på muligheten for å slå langt. Når du møter lag som forsvarer seg med samtlige spillere trenger du ofte litt flaks, og det hadde vi ikke i dag. Vi kunne vært mer oppfinnsomme og hensynsløse i angrep. Om vi hadde klart å score ville resultatet, og også andres meninger om oss, vært helt annerledes nå.»

Manageren ville ikke svare på spørsmål om Milan anno 14/15 kontra i år.

«Forskjellene fra forrige sesong? Det var ikke meg som ledet laget da, så det kan jeg ikke uttale meg om, akkurat som at jeg aldri snakker om dommerne og deres avgjørelser.»

Serberen var fornøyd med sjansene hans offensive spillere klarte å skape mot Carpi.

«Vi spilte med fire angrepsspillere i kveld og de var ikke isolerte. Vi hadde sjanser men var ikke kliniske nok foran mål, og vi stresset og hastet for mye i den første omgangen. Vi må være litt mer tålmodige og nøyaktige i fremtiden. Keeperen deres spilte en god kamp, men i bunn og grunn er det vår egen feil at vi ikke var kliniske nok. Det er sånn som kan skje på en kveld hvor ikke tingene går din vei. Det vesentlige er at vi er i stand til å skape sjanser, og det var vi i kveld.»

Mihajlovic fikk noen spørsmål rundt skadesituasjonen i klubben.

«Andrea Bertolacci bør trene med oss denne uken og kan kanskje være klar til kamp mot Hellas Verona til helgen, men ikke fra start. Hva Mario Balotelli angår håper vi at han kan være tilgjengelig til kampen mot Frosinone den 20 desember. Vi får se hvordan han føler seg når han kommer inn i treningsrutinene sine igjen.»

Juraj Kucka:

«Vi startet sent, men vokste inn i kampen og forsøkte å skape sjanser. Det er synd at vi ikke fikk målet som hadde forandret kampen. Jeg var nærme med mitt hodestøt og jeg trodde faktisk den gikk inn, men jeg gjorde det ikke godt nok og da er det utfallet av sjansen. Jeg elsker å spille sammen med Montolivo fordi han er en strålende spiller. Hvis vi fortsetter å være kompakte kan vi få med oss mange positive resultater. Vi er skuffet over resultatet i kveld, men vi gav virkelig alt vi hadde. Jeg er sikker på at vi kan avslutte året sterkt. Vi har spilt godt i de siste kampene og vil vil gjøre det i de kampen vi har igjen før pausen. Vi slet i det første kvarteret og Carpi skapte problemer for oss, men det er sånn som kan skje. Vi vokste ut over kampen og i andre omgang var de helt ufarlige. Jeg er glad for at treneren har tillit til meg, og jeg vil fortsette å gjøre mitt beste og forbedre meg som spiller.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page