top of page

Mihajlovic: «Jeg drar ingen steder»


Etter tapet mot Sassuolo begynte igjen ryktene rundt fremtiden til Milans manager å svirre, men det blir blant avvist av serberen selv.

Sinisa Mihajlovic sier selv at ryktene som skal ha det til at serberen selv vil si opp jobben etter sesongen bare er tull.

Det ble skrevet at han var lei av all involveringen fra Silvio Berlusconi og at han hadde gitt opp å gjøre Milan til et topplag så lenge Presidenten blandet seg inn i den sportslige aktiviteten, men i et intervju med Milan Channel blir dette blankt avvist av hovedpersonen selv.

«Det er alltid noe som forstyrrer oss når vi er mellom to kampdager,» lo Mihajlovic.

«Jeg sier det bare som det er. Jeg ønsker ikke å gi publisitet til dem som har skrevet dette, men jeg vil gjøre det klart at det ikke er det jeg sa på intervjuet i går.»

«Jeg har en kontrakt med Milan og jeg konsentrerer meg om å bygge opp et fundament her for at vi skal kunne oppnå suksess. Det er beklagelig at det kun var et tap som skulle til før spekulasjonene blusset opp igjen.»

«Det er tomme rykter og mitt fokus ligger på den neste kampen.»

Mihajlovic understreker at han samarbeider godt med de høye herrene i klubben.

«Det er klart jeg ønsker å fortsette i Milan ,hvorfor skulle jeg ønske noe annet? Jeg kommer alltid til å takke Berlusconi og Galliani. Jeg er her med en klar plan og kommer til å jobbe videre med hevet hode.»

«Jeg er først og fremst en mann og deretter en manager. Om noen tviler på det er det bare å snakke med de tidligere klubbeierne som jeg har vært ansatt av.»

«Det er lov å stille spørsmål om å stille spørsmål om meg som manager, men ikke som mann.»

Inter-manager Roberto Mancini har uttalt at han ikke kan se for seg at Milan skal klare topp 3 og Champions League-kvalifisering denne sesongen, men Mihajlovic er ikke enig.

«Mitt fokus ligger på kampen mot Chievo. Søndagens tap var tungt, men vi må ikke glemme at vi er inne i et godt spor.»

«Det er 10 kamper igjen å spille og jeg konsentrerer meg om mitt eget lag, ikke hva andre manager måtte mene.»

«Jeg hadde to harde netter etter Sassuolo-kampen uten noe særlig med søvn. Vi har noen utfordringer foran oss, men nå forbereder vi oss for neste kamp så tar vi det derfra.»

«Vi vet hvordan vi vil fremstå, men det er opp til oss å vise det på banen.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page