top of page

Mihajlovic ferdig med tap?


Flere medier melder i dag at Sinisa Mihajlovic er ferdig som manager i Milan om ikke laget slår Juventus på hjemmebane til helgen. 

Den hardt pressede serberen ledet laget til et nytt svakt resultat i helgen som var og reiste hjem fra Bergamo etter å ha tapt 2-1 mot Atalanta. Det var laget fjerde strake seriekamp uten poeng og laget har ikke vunnet siden februar.

Gazzetta dello Sport skriver i sin avis i dag at klubbens Vise-President Adriano Galliani konfronterte laget i går og brukte sterke ord når han beskrev hva han følte. Galliani la ikke skjul på sin skuffelse over lagets prestasjoner den siste måneden.

Avisen skriver at de tror Mihajlovic blir sittende ut sesongen i mangel på gode alternativer, men at et stygt resultat hjemme på San Siro mot Juventus på lørdag betyr at han må gå med umiddelbar virkning.

President Silvio Berlusconi skal ha sin Primavera-trener Cristian Brocchi som sitt førstevalg i sjefsstolen neste sesong. Det vil være en rimelig løsning og en tidligere spiller som kjenner klubben godt og har gode resultater med yngre årganger. Hørt det før?

1 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page