top of page

Mihajlovic: «Dommeren kostet oss seieren»


Milan skuffet stort og spilte 1-1 hjemme mot tabelljumbo Hellas Verona i går ettermiddag. Her kan du lese managerens og midtbanespiller Andrea Bertolacci sine reaksjoner etter oppgjøret. 

Andrea Bertolacci:

«Vi har dessverre ikke vært i stand til å ta maksimalt med poeng i våre to siste kamper. Vi er veldig skuffet fordi det var to enkle kamper på papiret. Vi ville bruke disse kampene til å forbedre posisjonen vår i ligaen og de to kampene burde gitt oss et løft. Nå venter en tøff kamp borte mot Sampdoria i cupen og så møter vi Frosinone til helgen. Vi er nødt til å slå tilbake med en eneste gang.» 

Naturlig nok ble kamplederen et tema på pressekonferansen.

«Jeg liker ikke å snakke om dommeren, men vi fikk to annullerte mål i første omgang. Vi må bare komme oss videre å fortsette jobben vår. Vi har et sterkt lag og det vil jeg fortsette å si fordi det er sant og vi må komme oss ut av denne situasjonen sammen. Noen ganger har vårt sterke ønske om å vinne slått tilbake på oss, og utvisningen til De Jong tok vinden fra seilene våre. Vi fortsatte likevel å gå for alle poengene selv om vi var 10 mann på banen. Nå må vi fokusere på Coppa Italia. Det blir en tøff kamp på bortebane og det er alltid vanskelig å slå dem på Marassi.»

Sinisa Mihajlovic (Offisiell pressekonferanse):

Også manageren var mer opphengt i dommeren enn han han har vært ved tidligere anledninger.

«Jeg snakker aldri om dommerne for det har aldri gitt meg noen fordel, men i dag ble vi et offer for svak dømming. Vi ble fratatt to scoringer i tillegg til et straffespark når Bonaventura ble dyttet inne i 5-meteren. Det var tåpelig å lage det straffesparket som de scorte på, men vi skulle uansett vunnet denne kampen. Men når alle de tingene jeg har nevnt skjer i samme kamp blir det vanskelig å ta tre poeng. Det var de samme dommerne som vi hadde i seriestarten mot Fiorentina. Vi har ikke hellet med oss når han dømmer kampene våre. Vi gjorde vår jobb ute på banen og kampen skulle ikke endt uavgjort. Selv med 10 spillere skapte vi mange sjanser, men det virket som om resultatet var bestemt på forhånd. Jeg er en god person, men jeg er ingen idiot. Vi hadde 18 skudd og 7 av dem på mål, det er den statistikken jeg har tilgjengelig.»

«Hvis jeg husker riktig hadde vi to feilaktige offside-avblåsninger som hadde endt i scoring i tillegg til tre klare målsjanser. Selv om vi spilte med en mann mindre i over en halvtime skapte vi en rekke sjanser i tillegg til at vi ble frarøvet et straffespark på fellingen av Bonaventura. Vi skapte klare målsjanser på rekke og rad, og derfor ønsker jeg ikke å si noe negativt om gutta. De gjorde det som krevdes av dem.»

Mihajlovic prøvde å være positiv og manet spillerne sine til innsats foran de kommende kampene.

«Nå må vi tilbake på hesten og vinne de to neste kampene. Vi hadde hatt et snitt på to poeng per kamp om vi hadde vunnet i dag. Det er fortsatt tre kamper igjen til sesongen er halvspilt. La oss se hvor langt vi kan nå. Bertolacci var et bytte jeg ønsket å gjøre fordi han trenger å bygge opp kampformen sin. Både han og de to andre, Kucka og Cerci, gjorde gode innhopp. Verona holdt seg til kamp-planen sin og slo mye langt opp på Toni. Vi forsvarte oss godt på dødballene i dag, men de har flere rutinerte spillere som vil holde dem oppe i divisjonen. Luca Toni er en strålende person og en profesjonell spiller. Jeg syns han har vært en av de beste angriperne de siste 25 årene.»

Manageren ønsket ikke å si noe om sin egen fremtid.

«Jeg tror ikke humøret til spillergruppen vil påvirkes av dette resultatet. De er betalt for å trene og spille kamper. Dette er slikt som kan skje, til tross for at mine spillere gav alt de hadde. Tidligere har jeg ikke snakket om tvilsomme avgjørelser, og som jeg har sagt tidligere har jeg aldri snakket om dommerne etter en kamp. Men i dag har jeg ikke noe annet valg. Jeg har aldri vært i en slik situasjon tidligere. Klubbledelsen vil gjøre det de mener er det riktige.» 

Manageren snakket også med klubbens egen kanal, Milan Channel:

«Jeg vet ikke hva dommeren tenkte på når Bonventura ble overfalt inne i feltet. Jeg har ikke snakket om dommerne før fordi jeg er en respektfull person, men jeg krever også respekt fra andre. Dagens dommerstandarder er ikke holdbare. Om vi ser tilbake på kampen blir vi fratatt to scoringer når linjedommeren vinker for offside uten grunn. I tillegg er det straffesparket som vi skulle hatt. Vi kunne selvfølgelig gjort det bedre i enkelte faser av spillet, men vi fortjente ikke dette. I første omgang scoret vi to mål på fem sjanser og stillingen var fortsatt 0-0 til pause. Da blir det vanskelig å vinne fotballkamper. Atmosfæren på stadion hjelper oss ikke, men det er vår jobb i forandre den. Fansen buer når de ikke er fornøyde med det de ser, men vi er Milan og må lukke ørene og gjøre jobben vår.»

Mihajlovic rettet blikket mot neste utfordring.

«Bacca spilte bra i dag og det samme gjorde Bertolacci når han kom inn fra benken, men han må jobbe hardt for å komme tilbake i form. Cupen er alltid viktig, og om vi spiller slik vi vet vi kan har vi en god sjanse til å ta oss videre til neste runde. Vi drar dit med selvtillit og bryr oss ikke om hva som blir sagt eller skrevet i avisene.»

1 visninger0 kommentarer

Comentarios


bottom of page