top of page

Midtbaneduo kan forlenge kontrakten med MilanMilan skal være i forhandlinger om å fornye kontrakten for to av midtbanespillerne som har blitt linket bort fra klubben.

Milan er i gang med å sette rammene for Piolis videre arbeid med laget, og treneren har nå fått ta del i avgjørelsene om hvilke spillere man skal ha med videre. Vi kunne i går rapportere at det ser ut til at Zlatan og Donnarumma forlenger sine kontrakter og nå virker det også som om flere spillere kan forlenge sin kontrakt. Hakan Calhanoglus avtale med Milan går ut neste år, og ulike rapporter har hevdet at han ønsker seg tilbake til tysk fotball. Tyrkeren har selv vært ute og benektet dette og uttalt at han ser for seg en fremtid i Milan, og nå skal det være svært nær at en ny avtale er på plass. Ifølge Il Giornale skal Hakan signere en kontakt som løper til 2024, med en lønnsøkning opp til omlag 3 millioner euro i året.

En ny avtale skal også være aktuelt for Giacomo Bonaventura. Den nåværende avtalen går ut etter inneværende sesong avsluttes, men 31-åringen skal ha imponert Pioli den siste tiden og kan være i ferd med å sikre seg en ny avtale. En rekke klubber skal ønske å hente Bonaventura, men midtbanespilleren skal ønske å fortsette i Milan dersom han får et nytt tilbud. Bonaventura har i lengre perioder vært blant Milans beste spillere i de senere årene, men har blitt satt kraftig tilbake grunnet skader. Nå kan det se ut til at han er i ferd med å komme tilbake til gammel form, og det kan være akkurat i tide til å få ny kontrakt.

2 visninger0 kommentarer

Komentarze


bottom of page