top of page

Menez: «Fristet av Kina»


Jeremy Menez snakket om ryggplagene, fremtiden i Milan og det franske landslaget. 

Den tidligere PSG-spilleren var klubbens farligste angrepsvåpen i fjor, men så langt har ryggplager hindret ham i å vise lignende takter denne sesongen.

«Det har vært den verste perioden i karrieren min,» fortalte Menez til L´Equipe. «Jeg hadde lignende problemer i PSG, men den gangen tok det bare to måneder å komme tilbake.»

«Jeg visste dermed hva jeg kunne vente meg og forberedte meg mentalt. Når jeg startet å trene kom problemene tilbake og det viste seg å være en infeksjon. Det var veldig vanskelig for meg, spesielt fordi jeg ikke visste nøyaktig hva som var galt.»

«Når vi fant ut om infeksjonen ble jeg lettet. Nå føler jeg meg bedre selv om jeg er bekymret over den tiden det tar å komme tilbake til mitt beste nivå.»

Franskmannen ble spurt om sin fremtid i Milan.

«Vi får se. For øyeblikket er jeg lykkelig her, men vi må sette oss ned med klubbens ledelse å finne ut av ting etter hvert.»

«Jeg hadde kontakt med flere kinesiske klubber i januar, men valgte å fullføre sesongen med Milan. Vi får se hva som skjer til sommeren.»

«For å være helt ærlig har jeg en fantastisk jobb og jeg har spilt for flere store klubber, men ikke alle er født til rikdom og når det kommer slike tilbud på bordet som involverer så mye penger er det helt normalt å vurdere det.»

Jeremy Menez har fått litt kritikk for at det har tatt lang tid å komme tilbake i form etter skaden.

«Det plager meg at noen personer er urettferdige. I Italia har alle glemt at jeg scoret 16 ligamål forrige sesong. Journalister sier at jeg kun spiller for meg selv og at jeg ikke forsvarer laget mitt på banen. De finner alltid noe å pirke på, men jeg er ikke perfekt.»

Franskmannen har ikke gitt opp landslaget, men et EM til sommeren kommer nok for fort.

«Jeg er fortsatt kun 28 år gammel og det er ikke umulig å igjen spille for Les Bleus. Men det er ikke et tema på nåværende tidspunkt. Når du ikke blir kalt opp på lang tid glemmer man hele greia.»

Avslutningsvis kom Menez med en kommentar til sin fortid i Paris Saint Germain.

«Det var en positiv erfaring å spille for PSG. Jeg vant noen trofeer og hadde det mye moro. Det er det laget jeg er størst fan av og jeg er stolt over å kunne si at jeg har spilt for dem.»

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page