top of page

Mediaset: Dette er talentene Milan vil signereSport Mediaset hevder Milan ser til andre ligaer, og særlig Ligue 1 for å signere unge spillere.

Den belgiske spissen Moussa Djenepo skal være blant spillerne som er ønsket inn på Milanello denne sommeren, men Southampton kjemper også om spillerens signatur og det kan føre til en forholdsvis høy overgangssum. 20-åringen, som scoret syv mål og stod for tre assist på 25 kamper foregående sesong skal ha en prislapp på 22 millioner euro.

I tillegg til ham skal Stefano Sensi, Sandro Tonali og Riccardo Orsolini være på ønskelisten, slik vi har kunnet rapportere tidligere. Sport Mediaset hevder også at Milan skal ha fulgt Mickael Cuisance, som har levert svært godt i U20-VM til tross for en noe skuffende sesong i Mönchengladbach. En annen spiller som skal være på ønskelisten er spanske Dani Olmo, som har vært i Dinamo Zagreb siden 2014 og levert veldig godt de to siste sesongene.

De øvrige navnene som nevnes er alle fra Ligue 1, med Allan Saint-Maximin som høyaktuell. Nice-profilen var nær en overgang i januar og Milan skal ikke ha gitt opp håpet om å signere ham. Ellers nevnes Boubacar Camara, Boubacary Soumare og Jonathan Bamba som potensielle overgangsmål i hver sin lagdel.

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page