top of page

Marco Reus til Milan?Etter det ble klart at Puma blir den nye draktleverandøren til Milan har det kommet noen ganske spennende overgangsrykter.

For det er ikke bare med det økonomiske Puma vil bidra, de har også et samarbeid med Bourussia Dortmunds superstjerne Marco Reus og det spekuleres i om det kan bringe Reus til Milan. Tyskerens kontrakt går ut etter 2018/19-sesongen noe som gjør at det skal være mulig å hente han allerede i sommer. I tillegg er det verdt å nevne at han akkurat har kommet tilbake fra en langtidsskade som også kan hjelpe på prislappen.

Skadehistorikken til vingen er også betenkelig. Fassone og Milan vil ikke ut med for mye midler for en spiller som kanskje er mer på sykestua enn på banen i løpet av en sesong. Arsenal – som også er sponset av Puma – er også ute etter spillerens tjenester

En annen Dortmund-spiller som er et interessant overgangsobjekt er Julian Weigl. Midtbanedirigenten er dog også øsnket av Manchester City og det er ventet at det må legges 50 millioner euro på bordet for å sikre seg hans tjenester før neste sesong.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page