top of page

Maldini: «Galliani er problemet»


En av klubben største legender noen sinne har nylig uttalt seg i negative ordlag om klubbens visepresident Adriano Galliani, og mener at han ikke «forstår fotball». Her kan du lese hva den pensjonerte stopperen mener med det!

Milans kaptein i over 10 år, Paolo Maldini, bedyrer at han ikke vil involvere seg i klubben så lenge Adriano Galliani står for klubbens spilleroverganger.

«Om Milan vil tilbake til toppen der vi var tidligere må klubben ha klarhet, nye ideer og kontinuerlige investeringer,» sa Maldini til Sky Sport Italia.

Han la heller ingenting imellom når han fikk spørsmål om Gallianis resultater på overgangsmarkedet.

«Klubben trenger personer som forstår fotball, men det er for øyeblikket mangelvare på Milanello.»

«Galliani er en strålende direktør, men han mangler litt på fotballforståelsen. Han er nødt til å samarbeide med noen som kan evaluere spillere og avgjøre hvem som passer best inn i klubbens filosofi, for det er ikke Adriano i stand til.» 

Legenden med stor L er klar på at han hans kritikk av klubben kun kommer fordi han har så stor kjærlighet til Milan. Mange forventet at Maldini skulle involvere seg i klubben ved karriereslutt, men han valgte å holde seg unna klubbens lønningslister når han la skoen på hyllen.

«Det er sant at jeg er født og oppvokst i Milan, men det viktigste jeg har oppnådd i livet er min egen uavhengighet.»

«Jeg vet veldig godt at det enkleste å si til personene du bryr deg om er at alt er fantastisk, men det er til mye mer hjelp om du forteller dem hvordan ting virkelig er.»

«Den eneste grunnen til at jeg kritiserer Milan er at jeg er så utrolig glad i klubben. Hvis jeg kan gi noe tilbake til klubben som har gitt meg så mye, ville jeg gjøre det med glede.»

«Jeg vil uansett ta mine egne avgjørelser og det er tydeligvis noe som kan være komplisert eller skape problemer. President Berlusconi tok et annet valg.»

Avslutningsvis kom Maldini med noen varme ord til manager Sinisa Mihajlovic.

«Det er ikke enkelt å komme til en klubb som Milan. De har en suksessfull historie, et museum fullt av trofeer og en hjemmebane med en helt spesiell aura. Det påvirker spillere, manageren og alle andre rundt laget.»

«Jeg var sterkt uenig i Milans avgjørelse med å ansatte unge, urutinerte trenere uten erfaring de siste årene. Det er gambling, og selv om Seedorf hadde en effekt på kort tid med noen gode resultater, viste det seg å være en feil.»

«Milan trenger noen som kan røre litt i gryta, og jeg tror Mihajlovic er riktig mann for jobben.» 

5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

ความคิดเห็น


bottom of page