top of page

Lopez: «Jakter Europacup»


Diego Lopez sier at hovedmålet for Milan er å kvalifisere seg til Europa, samtidig som han kommenterer overgangsryktene rundt seg selv. Les mer her!

Keeperen er for øyeblikket ute med skade på ubestemt tid, men det gir han hvertfall god tid til å snakke med medier og ytre sine meninger rundt lagets målsetninger, sin egen rolle og den modere keeperrollen.

«Vårt mål er definitivt å kvalifisere oss for europacup neste sesong», sier Lopez til den spanske avisen Marca.

«Vi er nødt til å være aggressive og få ut potensialet vårt på banen. Spillerne som var her sammen med de som kom i sommer er definitivt gode nok for å spille i Europa, og kanskje også i Champions League. Det er hovedmålet for sesongen vår. De to siste sesongene har mye gått galt, men vi som har vært med har vært ganske tålmodige, og nå har vi en av de beste troppene i Italia.»

Naturlig nok kom spørsmålet om en overgang bort fra Milan opp.

«Om jeg drar i januar? Nei, for øyeblikket er hele mitt fokus rettet mot å bli skadefri og spille kamper i Milan-drakten igjen.»

Lopez ble også spurt om forskjeller på den spanske og italienske ligaen.

«Det kommer helt an på hvilket lag du spiller på. Jeg spiller på et veldig offensivt lag, et lag som ligner mer på de beste lagene i Spania. Andre italienske lag er mer defensive og forsiktige, og de spiller generelt fotball med lavere tempo.»

«Jeg prøver å utvikle meg på alle områder, og for hvert år som går blir jeg stadig bedre.»

Til slutt fikk den tidligere Real Madrid-burvokteren spørsmål om hvorvidt den moderne keeperen må være like god med beina som med hendene.

«Nei, det er jeg uenig i. Jeg vokste opp med Buyo, Van der Sar og  Illgner. Det var mine barndomsidoler. Det en keeper må er å gjøre redninger. I dag virker det som om du ikke er en god keeper om du er svak med føttene. Det er flere keepere som er gode med beina, men hva hjelper det om du ikke vet hvordan du skal gjøre redninger med hendene?»

0 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page