top of page

Lokker kona svensken tilbake til Milano?


Kontrakten til Zlatan Ibrahimovic går ut til sommeren og det virker som om ekteskapet med PSG er i ferd med å ende, men et annet partnerskap kan bestemme svenskens fremtid.

Hans kone Helena Seger, tidligere modell og skuespiller, er nemlig en stor beundrer av byen Milano hvor Zlatan har bodd i flere år tidligere. Han spilte for Inter i perioden 2006-09 og for Milan fra 2010 til 2012. På fem sesonger i Milano vant Ibrahimovic Scudettoen fire ganger, tre med Inter og en gang med Milan.

Det har ikke virket spesielt sannsynlig med en retur til Milan denne sommeren, da svensken skal ha krevd Champions League-spill for å bli i Europa.

Det kan være Zlatan er villig til å fire på det kravet ifølge Corriere dello Sport. De skriver i dag at svensken ønsker å sette familien først, og om hans noe bestemte kone Helena ønsker seg til Milano er det mulig at Ibra gir etter.

På spørsmål om sin fremtid har Zlatan tidligere svart følgende:

«Min familie står for den avgjørelsen.»

Dermed kan det være duket for å få se Zlatan Ibrahimovic trekke på seg den rødsorte drakten nok en gang, før han etter all sannsynlighet avslutter karrieren i USA og MLS.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

댓글


bottom of page