top of page

Locatelli mot Badelj?


Vincenzo Montella ønsker en tidligere elev inn i troppen i januar.

Milan har i flere år blitt linket til Fiorentina-profilen med det flotte navnet Milan Badelj, men selv om spilleren selv aldri har lagt skjul på ønsket om en overgang har ikke klubbene klart i bli enige om en overgang.

Vincenzo Montella, som i 2014 hentet kroaten fra Hamburg til Fiorentina for rundt € 5 millioner, ønsker en gjenforening med sin tidligere elev så snart som mulig.

Det kan allerede skje til vinteren, og med en kontrakt som går ut ved sesongslutt kommer neppe 28-åringen til å bli en dyr investering.

Et alternativ kan i følge Calciomercato.com være å sende Manuel Locatelli på lån motsatt vei som en del av betalingen. 19-åringen slo for alvor gjennom i fjor høst, men utover våren dalte prestasjonene for den lovende midtbanespilleren. I sommer ble Lucas Biglia hentet inn som et ubestridt førstevalg som Regista, samtidig som Riccardo Montolivo er tilbake for fullt etter kneskaden. Det har resultert i mye tid på benken og kun 180 spilte minutter i ligaen. Totalt står Locatelli med 590 spilte minutter denne høsten.

Fiorentina-direktør Pantaleo Corvino skal være en stor fan av unggutten, og for Milans del kan det sørge for at han får sårt tiltrengt Serie A-erfaring.

Milan Badelj har på sin side styrt Fiorentina-skuta med stø hånd fra sin dype posisjon på midtbanen. Viola har, etter mange salg i sommer, overrasket de fleste og ligger på niendeplass, tre poeng bak Milan.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page