top of page

Locatelli: «Ingen balanse i Italia»Manuel Locatelli har ingen bekymringer for egen form og utvikling. 

I fjor høst entret unggutten den store scenen da han overtok plassen til langtidsskadde Riccardo Montolivo. Etter en god start med blant annet scoringer mot Sassuolo og Juventus har 19-åringen slitt i det siste og Jose Sosa har tatt over plassen i startoppstillingen.

«Jeg mener selv at jeg har oppnådd større drømmer i denne perioden enn jeg hadde gjort i hele mitt liv,» sa Locatelli til Rolling Stone.

«Jeg ble kastet inn i det, men det har roet seg litt slik det gjør i de fleste spillerkarrierer. Jeg var ikke Messi før, og jeg er ingen tredjedivisjonsspiller nå.»

Unggutten mener at folk i Italia kun ser bildet i sort/hvitt.

«Jeg må fortsatt bevise hvem jeg er og hva jeg kan utrette, det er et stort forbedringspotensiale. Jeg ønsker ikke å skape overskrifter, men jeg tror at vi i Italia generelt sett fokuserer mer på de feilene som blir gjort underveis, mer enn den utviklingen man faktisk har.»

«Jeg er blitt innforstått med at det ikke finnes noen balanse i denne verdenen, den ene dagen er du lagets fremtid og den neste blir du kritisert på det verste.»

Locatelli er klar over at han representerer en stor klubb.

«Det er naturligvis helt normalt når man spiller for en klubb som Milan. Vi er alle i skuddlinjen og alle følger med på hva du gjør på banen.»

Milan er i ferd med å havne på etterskudd i kampen om Europacup neste sesong.

«Vi håper at det vil gå bedre herfra og inn. Jeg er rolig og det samme er manageren. Vi gjør alt vi kan for å vinne fotballkamper.»

Montolivo, mannen Locatelli erstattet i fjor høst, nærmer seg et comeback etter flere måneder på sidelinjen.

«Jeg har alltid beundret Montolivo. Jeg husker fortsatt den første dagen jeg kom til Milanello og spurte ham om et bilde. Jeg hadde et stort ønske om å spille sammen med ham.»

«Jeg tror vi kan spille sammen når han returnerer og det har vi også gjort før. Det er selvfølgelig manageren som avgjør det, men jeg tror det er en mulighet.»

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page