top of page

Loan Watch: Oktober


Vi er på siste dag i oktober og det er igjen tid for å komme med en liten oversikt på hvordan klubbens leiesoldater har klart seg den siste måneden.  

Empoli har fortsatt med sin skuffende sesongstart, men Jose Mauri får likevel verdifull erfaring i bagasjen. Han startet de tre første seriekampene i oktober og fullførte samtlige, men i de to siste rundene har han blitt sittende på benken uten at resultatene har endret seg i særlig grad for Empoli. Laget ligger på 18. plass med syv poeng etter elleve kamper.

Diego Lopez dro til Espanyol for å få spilletid, og det må sies at han har fått. Veteranen har stått samtlige kamper etter at han kom tilbake til Spania og i oktober holdt nulen i tre av fire kamper. Laget fra Barcelona ligger på 12. plass etter ti serierunder.

Colombianeren Jherson Vergara er for tiden i Russland og spiller for Arsenal Tula. I oktober har midtstopperen startet 3 av 4 kamper og selv om laget sliter på nedre halvdel kan det virke som at han har funnet seg til rette i sør-Russland.

For Hachim Mastour har det derimot ikke vært en hyggelig måned. Stortalentet med marokkanske røtter har ikke vært på banen for Zwolle siden august og 18-åringen ser dermed ut til å kaste bort nok et år. Forrige sesong var Mastour på lån i Malaga og spilte totalt fem minutter gjennom hele sesongen.

Stefan Simić har blitt varm i trøyen og spilt samtlige fem seriekamper for Royal Excel-Mouscron denne måneden. 21-åringen har vært fast på laget og startet alle kampene i den belgiske toppdivisjonen denne høsten.

Davide Di Molfetta fortsetter å få tillit i Prato på nivå tre, selv om det ikke ble noen målpoeng på høyrevingen i oktober.

Ivan De Santis er hos Catania i Serie B, men har fortsatt til gode å debutere for klubben. 19-åringen har sittet på benken og vært ubenyttet reserve gjennom hele oktober.

Andrej Modić har vært på benken for Brescia to ganger i oktober, men har ikke fått noen minutter på banen i Serie B.

Giovanni Crociata er også i Brescia og har fått vesentlig mer tillit denne måneden. I oktober har 19-åringen startet to kamper og fått et innhopp for laget som ligger på niendeplass.

Gianmarco Zigoni har funnet seg til rette i SPAL i Serie B og har spilt tre kamper fra start og kommet inn fra benken to ganger i oktober. Spissen står med en scoring og en målgivende pasning denne måneden.

Gian Filippo Felicioli fikk lite tillit i starten på oppholdet i Ascoli, men i oktober har det løsnet litt for venstrebacken og har to starter og et innhopp på de tre siste kampene. Laget ligger på 11. plass i Serie B.

Matteo Pessina pådro seg en skade i den siste kampen i september, men det var ikke alvorlig og han har startet samtlige seks kamper i oktober. 19-åringen har i tillegg notert seg for en målgivende pasning for laget som er nummer seks på nivå 3.

Nigerianske Nnamdi Oduamadi har startet alle tre seriekampene for finske HJK Helsinki i oktober og scoret en gang. Sesongen i Finland er nå over og 26-åringen har vært med på å ta sølvmedalje i våre naboers øverste divisjon. Totalt ble det 26 kamper fra start og to innhopp på spissen, som svarte med å score 7 mål og servere 5 målgivende pasninger.

Angriperen Giacomo Beretta sliter med tilliten i Virtus Entella og 24-åringen har kun fått to korte innhopp i oktober uten å finne veien til nettmaskene.

Andrea Bianchimano er en annen spiss med lite spilletid. Den høye 19-åringen har vært på benken flere ganger for Reggina, men har kun fått et innhopp på ti minutter denne måneden.

Ameth Lo har ikke vært på banen for Reggina på nivå 3.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page