Loan Watch: Oktober

Andre Silvas scoringsform har dalt mens flere unggutter får viktig førstelagserfaring.

Som vanlig har Milan valgt å låne ut en god del spillere for sesongen 2018/19. Noen er lånt ut fordi man ikke kunne tilby en tilfredsstillende rolle på A-laget, mens andre er hos klubber på lavere nivå for å få sine første erfaringer fra seniorfotballen. Vi følger opp klubbens leiesoldater og oppdatere statusen hver måned.

Andre Silva – Sevilla, La liga

Det har stoppet litt opp for Silva etter en forrykende start i Spania. Spissen har spilt samtlige tre seriekamper fra start, men står uten ligamål i oktober. I de to siste kampene har han blitt byttet ut i andre omgang. Ei heller har det lyktes i Europa League, hvor Silva ble byttet ut i tapet mot Krasnodar. Mot Akhisarspor ble han sittende på benken gjennom hele kampen.

For Portugal gikk det bedre for Silva, som spilte 90 minutter mot Italia (1-0) og Polen(3-2), og scoret en gang i begge oppgjørene.

Gustavo Gomez – Palmeiras, Serie A

Midtstopperen fortsatte i samme spor og spilte samtlige minutter uten å slippe inn mål i månedens to første seriekamper, før han mistet oppgjøret mot Ceara grunnet skade. Mot Flamengo sist fikk Gomez 10 minutter på tampen, og Palmeireas holder fortsatt stand på toppen av tabellen. I Copa Libertadores ble han hvilt mot Colo Colo, men var tilbake i midtforsvaret da Palmeiras tapte den første semifinalen borte mot Boca Juniors (0-2).

Alexandro Cavagnera – Lugano, Super League

A-lagsspill lar seg fortsatt vente på seg for Cavagnera, og i oktober har det blitt fire nye kamper for B-laget til Lugano.

Tiago Dias – Braga, Primeira Liga

Det er fortsatt B-lagsspill som gjelder for Dias, som har startet begge kampene for Braga denne måneden. I oppgjøret mot Academico Viseu (2-) scoret angriperen begge målene før han ble tatt av etter en drøy time. Mot Oliveirense spilte han samfulle 90 minutter, men kunne ikke hindre at Braga B tapte 2-0 på bortebane.

Gian Filippo Felicioli – Perugia, Serie B

Venstrebacken var henvist til benken mot Venezia, men var tilbake fra start mot Selernitana og Verona. Begge kampene endte uten poeng og Felicioli ble byttet ut i sluttminuttene.

Przemyslaw Bargiel – Spezia, Serie B

18-åringen startet de to første seriekampene for Spezia sitt juniorlag, men var ikke involvert i noen scoringer mot Venezia (1-2, byttet ut i pausen) eller Carpi (2-2, spilte hele kampen). Mot Brescia sist ble Bargiel sittende på benken gjennom hele kampen.

Mattia Gabbia – Lucchese, Serie C

19-åringen fortsetter å tilegne seg førstelagserfaring og har startet tre av fire kamper i Serie C. Han mistet en kamp grunnet landslagsoppdrag, hvor representerer Italias U20-lag. Gabbia fikk 45 minutter mot England og 90 minutter mot Portugal. Italia tapte begge kampene med 2-1.

Andres Llamas – Pistoiese, Serie C

På grunn av skaden Llamas pådro seg i september mistet han månedens første kamp, men var tilbake i førsteelleveren mot Albissola og bidro til tre nye poeng (3-1). Mot Novara startet 20-åringen igjen i midtforsvaret, men ble byttet ut etter en snau time da Pistoiese tapte 0-2.

Riccardo Forte – Pistoiese, Serie C

Det har blitt to nye innhopp på henholdsvis 22 og 15 minutter på de tre seriekampene i oktober, men venstrekanten står fortsatt uten målpoeng for Pistoiese.

Mattia El Hilali – Matera, Serie C

Midtbanespilleren får fortsatt sparsomt med spilletid for Matera, som har notert seg for innhopp i to av tre kamper på 4 og 15 minutter.

Alessandro Guarnone – Matera, Serie C

Den 19 år gamle keeperen har vært ubenyttet reserve i samtlige tre kamper.

Ismet Sinani – Juve Stabia, Serie C

Juve Stabia har spilt fire seriekamper i oktober, men angriperen fra Kosovo har kun fått et innhopp på 5 minutter på laget som topper sin Serie C-avdeling.

Christian Cavaliere – Monza, Serie C

Til tross for at Silvio Berlusconi har kjøpt klubben og ansatt Cristian Brocchi som manager, har ikke den unge keeperen fra Milan kommet på banen enda.

Edoardo Brusa – Monza, Serie C

Den 17 år gamle midtstopperen står også uten spilletid for Monza.

Gabriele Bellodi – Olbia, Serie C

Lovende Bellodi har spilt fem av fem kamper som midtstopper for Olbia, men poengfangsten har vært laber i oktober og laget har kun tatt 5 av 15 poeng denne måneden.

Tommaso Pobega – Ternana, Serie C

Den robuste midtbanespilleren har fått innhopp i samtlige fire seriekamper i oktober, og samlet har det blitt 95 minutter på gresset. I den forrige kampen mot Triestina kom Pobega inn etter 74 minutter, men viste sin mangel på rutine da han pådro seg to gule kort på to minutter og lot sine lagkamerater spille med en mann mindre i sluttminuttene.