Loan Watch: November

Mange unggutter sliter med spilletid i sine utlånsklubber.

Som vanlig har Milan valgt å låne ut en god del spillere for sesongen 2018/19. Noen er lånt ut fordi man ikke kunne tilby en tilfredsstillende rolle på A-laget, mens andre er hos klubber på lavere nivå for å få sine første erfaringer fra seniorfotballen. Vi følger opp klubbens leiesoldater og oppdatere statusen hver måned.

Andre Silva – Sevilla, La liga

Spissen gikk inn i måneden med en hamstringskade og mistet de to første kampene. Silva spilte fra start både mot Espanyol (90 min) og Valladolid (82 min), og mot sistnevnte scoret han kampens eneste mål. Mot Liege (0-1) i Europa League fikk han et kvarter som innbytter, og tapet gjør at det fortsatt er spenning i kampen mot avansement. Silva spilte 90 minutter og scoret mot Polen (1-1) i Nations League, mens han ble byttet ut tre minutter før slutt i det målløse oppgjøret mot Italia. Portugal vant sin gruppe og er klare for playoff.

Gustavo Gomez – Palmeiras, Serie A

Midtstopperen har vært litt ut og inn av laget denne måneden og kun spilt tre av seks kamper. Palmeiras har dog vunnet og holdt nullen hver gang paraguayaneren har vært på banen.

Palmeiras er ferdigspilt for året og Gustavo Gomez kan med rette kalle seg seriemester i 2018. De har en seriekamp igjen, men luken på 5 poeng er umulig å tette for Flamengo.

Alexandro Cavagnera – Lugano, Super League

Den defensive midtbanespilleren har fortsatt ikke debutert for A-laget og i november har Cavagnera spilt den eneste kampen for U21-laget.

Tiago Dias – Braga, Primeira Liga

Etter hyppig spill for B-laget tidligere i sesongen har Dias blitt henvist til benken i de to siste kampene.

Gian Filippo Felicioli – Perugia, Serie B

Venstrebacken har vært ubenyttet reservere i samtlige tre kamper denne måneden. Perugia har i denne perioden vunnet to og tapt en gang.

Przemyslaw Bargiel – Spezia, Serie B

18-åringen fortsetter å få spilletid på Primavera og i november har polakken spilt fra start tre av tre mulige, men har til gode å notere seg for målpoeng.

Mattia Gabbia – Lucchese, Serie C

Midtstopperen har spilt to av fire kamper i Serie B denne måneden, begge som midtstopper. I tillegg har han vært med det italienske U20-laget og startet sentralt på midtbanen både mot Tyskland (3-3) og Nederland (2-3).

Andres Llamas – Pistoiese, Serie C

I november har det kun blitt ett fattig minutt for spanjolen med italiensk pass. 20-åringen har vært ubenyttet reserve i de øvrige tre kampene, og har med det mistet plassen på laget.

Riccardo Forte – Pistoiese, Serie C

Forte har fått litt mer tillit enn sin lagkamerat, men spilletiden har begrenset seg til tre innhopp på totalt 36 minutter. Angriperen har fortsatt ikke tegnet seg på scoringslisten i Serie C.

Mattia El Hilali – Matera, Serie C

Midtbanespilleren ble vraket til de tre første kampene denne måneden, men har vært tilbake på benken uten å få spilletid de to siste kampene.

Alessandro Guarnone – Matera, Serie C

Den 19 år gamle keeperen har vært ubenyttet reserve i samtlige fem kamper.

Ismet Sinani – Juve Stabia, Serie C

Juve Stabia har spilt fem seriekamper i november, men angriperen fra Kosovo har ikke fått spilletid for serielederen.

Christian Cavaliere – Monza, Serie C

Cristian Brocchi har ikke sluppet til den unge keeperen fra Milan denne måneden heller.

Edoardo Brusa – Monza, Serie C

Den 17 år gamle midtstopperen står også uten spilletid for Monza.

Gabriele Bellodi – Olbia, Serie C

Lovende Bellodi er fortsatt en fast del av Olbia sin forsvarsrekke, men selv om stopperen har spilt 90 minutter i fire kamper har det kun blitt 1 poeng. Han gikk glipp av en kamp (1-1) grunnet landslagsoppdrag for Italia U19. Han var ubenyttet mot Ungarn (2-3), men fikk 45 minutter mot Slovakia (2-3).

Tommaso Pobega – Ternana, Serie C

19-åringen sonet karantene i månedens første kamp, men startet de tre påfølgende kampene mot Fano (1-0, 90 min), Gubbio (3-0, 67 min) og Imolese (0-0, 79 min). Mot Feralpisalo (1-1) var han ubenyttet reserve, mens han fikk 14 minutter på tampen mot Pordenone (0-1).