top of page

Loan Watch: Mars


Flere spillere tilegner seg stadig mer erfaring.

Her kommer en oppsummering gjennom den siste måneden for klubbens utlånte spillere. Det er en lett blanding av tillit, skader og krig i begge ender av tabellen for Milans utleide menn.

Alessandro Plizzari

Den unge keeperen har vært fast for Ternana gjennom hele sesongen, men mistet plassen mellom stengene i slutten av februar og har ikke spilt seriekamper i mars. Plizzari ble tatt ut på det italienske U19-landslaget og fikk sjansen mot Polen hvor han slapp inn 3 mål.

Andrea Bertolacci 

Italieneren har startet samtlige 3 kamper for Genoa i mars, men det har endt med tap både mot Milan og Napoli før det ble en skuffende poengdeling mot SPAL. Bertolacci har ikke notert seg for målpoeng i perioden.

Carlos Bacca 

Det ryktes at ikke Villareal vil betale de € 15 millionene som er avtalt for å gjøre lånet permanent, men enn så lenge er spissen godt brukt og har startet tre av tre seriekamper i mars og scoret en gang. Han var med i den colombianske troppen som måtte Frankrike, men måtte se hele oppgjøret fra benken.

Stefan Simić

Det har vært en tung vinter for den unge tsjekkeren og en muskelskade har holdt ham borte fra spill den siste måneden.

Gian Filippo Felicioli

Den lovende venstrebacken slet lenge med å få spilletid hos Hellas Verona, men det har løsnet litt og Felicioli spilte 85 minutter i derbyseieren mot Chievo før han fikk 20 minutter som innbytter i braktapet mot Atalanta (0-5). Mot Inter (0-3) ble han sittende på benken.

Marco Iudica

19-åringen har fått mye spilletid for Grumellese i Serie D, men gjennom mars har det begrenset seg til tre korte innhopp (50 minutter) fordelt på fire kamper. Det har endt med 1 poeng og laget er faretruende nære et nedrykk. Overlevelse gjennom playoff er det beste Iudica og hans lagkamerater kan håpe på.

Gabriel

Brassen ble hentet til Empoli for å erstatte deres skadde førstekeeper og Gabriel har spilt alle kampene siden han kom, inkludert fire kamper i mars som alle har endt med seier. Empoli ligger øverst i landets nest øverste divisjon og Gabriel kan meget vel legge et opprykk til sin CV dersom de holder formen gjennom de to neste månedene.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page