top of page

Loan watch: Februar


Februar har vært en positiv måned for flere av de utleide spillerne.

Som vanlig har Milan valgt å låne ut en god del spillere for sesongen 2018/19. Noen er lånt ut fordi man ikke kunne tilby en tilfredsstillende rolle på A-laget, mens andre er hos klubber på lavere nivå for å få sine første erfaringer fra seniorfotballen. Vi følger opp klubbens leiesoldater og oppdatere statusen hver måned.

Andre Silva – Sevilla, La liga

Den nedadgående trenden fortsetter for Silva som har startet fem av seks kamper, men uten å komme på scoringslisten. I lagets forrige kamp mot Barcelona ble angriperen sittende på benken gjennom hele oppgjøret. Før nyttår virket det sikkert som banken at spanjolene ville benytte seg av opsjonen til å hente portugiseren permanent, men den nedadgående kurven har satt fart i spekulasjonene om hans retur til Italia ved sesongslutt.

Stefan Simic – Frosinone, Serie A

Midtstopperen forsvant til dumpekandidaten i janaurvinduet, men har til gode å debutere for Frosinone.

Alen  Halilovic – Standard Liege

22-åringen fikk minimalt med tillit i sitt første halvår for Rossoneri, men for Standard har kroaten vært involvert i fire av fire mulige kamper. Det har blitt fire innhopp på totalt 62 minutter.

Gustavo Gomez – Palmeiras, Serie A

Palmeiras avsluttet sesongen i 2018 og har ikke spilt tellende kamper i februar.

Alexandro Cavagnera – Lugano, Super League

Den defensive midtbanespilleren har fortsatt ikke debutert for A-laget og står uten tellende kamper i februar.

Tiago Dias – Braga, Primeira Liga

Dias er fremdeles lite brukt på Braga sitt B-lag og i februar har det blitt ett innhopp på en snau halvtime, mens han i de tre øvrige kampene har blitt sittende på benken.

Gian Filippo Felicioli – Perugia, Serie B

21-åringen ble benket til månedens første kamp, men venstrebacken har spilt samfulle 90 minutter i de tre påfølgende kampene.

Przemyslaw Bargiel – Spezia, Serie B

Polakken har fått rikelig med spilletid for Spezia sitt juniorlag denne måneden. Han spilte 90 minutter i de tre første kampene, mens Bargiel ble byttet ut ved pause sist (2-3 tap).

Mattia Gabbia – Lucchese, Serie C

Midtstopperen har startet alle 6 seriekampene i februar, og har med unntak av en anledning spilt 90 minutter. Mot Cuneo, hvor Lucchese vant 0-1, ble Gabbia tatt av banen like etter pause.

Andres Llamas – Pistoiese, Serie C

20-åringen har fått langt mer spilletid enn i januar, og i februar har det blitt fire innhopp og en kamp fra start på seks seriekamper.

Riccardo Forte – Pistoiese, Serie C

Venstrekanten har fått rikelig med spilletid og står bokført med en start, tre innhopp og totalt 158 minutter i februar.

Ismet Sinani – Juve Stabia, Serie C

Sinani blitt sittende på benken i samtlige kamper i februar.

Christian Cavaliere – Monza, Serie C

Den unge keeperen har ikke fått spille denne måneden heller.

Edoardo Brusa – Monza, Serie C

Brusa har fortsatt til gode å debutere for Silvio Berlusconi sin nye klubb.

Gabriele Bellodi – Olbia, Serie C

Bellodi er fortsatt fast i Olbia sitt midtforsvar og har spilt samtlige minutter i alle fem seriekampene denne måneden. Resultatene har dog vært varierende og laget ligger plassert under midten av tabellen.

Tommaso Pobega – Ternana, Serie C

Pobega startet måneden med å score begge målene mot Virtus Verona (2-2), og den sentrale midtbanespilleren har spilt 90 minutter i alle fem seriekampene.

Emir Murati – Torino U19

Murati står med en kamp fra start, tre innhopp og totalt 99 spilte minutter.

Vittorio Vigolo – Hellas Verona

Angriperen gikk på lån til Hellas Verona på tampen av januar-vinduet og har blitt involvert fra dag en. Fire kamper fra start, ett innhopp og en scoring er fasiten så langt.

Antonio Fabozzi – Fenegro, Serie D

Fengro spiller utenfor de øverste divisjonene i Italia og informasjon om kamper er ikke tilgjengelig.

4 visninger0 kommentarer

Comentarios


bottom of page