top of page

Loan Watch: Desember, januar & februar


Det har skjedd mye for Milans leiesoldater de siste månedene.

Her kommer en samlet oppsummering for de tre siste månedene for klubbens utlånte spillere. Enkelte storspiller, noen har knapt vært på banen mens andre har forlatt klubben.

Alessandro Plizzari

Stort sett fast inventar i buret hos Ternara i Serie B. Er nå oppe i 18 kamper denne sesongen. Har starta 12 av de 13 siste kampene, men ble benket sist uten at det hjalp (tapte 2-0). Laget har ikke holdt nullen siden september, men skal sies at Ternara ligger helt i bånn av tabellen.

Sto i mål for Italia U19 første omgangen da Italia møtte Finland i treningskamp 13. desember, og holdt buret reint.

Andrea Bertolacci 

Italieneren har startet samtlige kamper for Genoa de tre siste månedene, og kun tre ganger har han blitt plukket av banen i sluttminuttene for et lag som har klatret opp til midten av tabellen. 27-åringen er endelig skadefri over en lengre periode og har også rukket og notere seg for årets første målpoeng(scoring mot Atalanta og målgivende mot Hellas Verona i desember).

Carlos Bacca 

Colombianeren er stort sett førstevalg for et Villareal som kjemper om en plass i Europa og han har scoret i flere toppkamper den siste tiden, både mot Atletico Madrid, Sevilla og Valencia. Gjennom de tre siste månedene står Bacca med 4 mål og 4 målgivende, mens han totalt har 11 mål og 6 målgivende pasninger i alle turneringer. Dersom formen vedvarer er ikke utenkelig at spanjolene blar opp de € 15 millionene som de har avtalt å kunne kjøpe spilleren for ved sesongslutt.

Stefan Simić

For den unge tsjekkeren har det ikke vært en spesielt god periode etter at han i november spilte seg inn i Crotone sitt midtforsvar. Siden starten av desember har det kun blitt to kamper fra start og et innhopp. 23-åringen har slitt med skader og har ikke spilt de tre siste kampene. I forrige serierunde var han heller ikke med i troppen, og det er grunn til bekymring med tanke på den videre utviklingen. Så langt denne sesongen har han startet 6 seriekamper og kommet inn fra benken 3 ganger.

Gian Filippo Felicioli

Det går heller ikke som planlagt for den lovende venstrebacken og det bør stilles spørsmål om det var riktig å sende han på lån til et lag som allerede før sesongstart var spådd et tungt år.

I november fikk 20-åringen sine første minutter på banen da de slo ut Chievo fra cupen (74 minutter), og var igjen å se den siste halvtimen da Milan sendte dem ut med 3-0.

De første minuttene i ligaen kom  borte mot Napoli i januar da han ble byttet inn med 8 minutter igjen, og Felicioli fikk et nytt innhopp på 6 minutter da de tapte mot Sampdoria i starten av februar. I de to siste kampene har han vært ubenyttet reserve.

Marco Iudica

19-åringen får mye spilletid for Grumellese i Serie D. Han har vist seg som en anvendelig spiller men brukes mest både høyre- og venstreback.

I perioden har laget spilt 15 kamper (2 i cupen), og Iudica har startet 11 og kommet inn fra benken i 3 og stått over med grunnet gule kort.

Gabriel

Brassen, som var fjerdekeeper i Milan i fjor høst, ble sendt på lån til Empoli på Deadline Day og skal tilbringe våren i Serie B. Empolis førstekeeper ble skadet i januar, og derfor ble Gabriel raskt kastet ut i det. Han var på plass mellom stengene for Empoli allerede 2. februar og holdt nullen i debuten mot Palermo. Keeperen har startet samtlige 5 kamper Empoli har spilt siden han kom, og har holdt nullen ved to anledninger.

José Sosa 

Argentineren var ute med skade i to kamper i desember og startet de to neste på benken.  Deretter fikk veteranen spilletid i alle de sju påfølgende kampene, noe som førte til at Trabzonspor trigget klausulen og kjøpte han fri fra kontrakten med Milan for € 3.4 millioner.

Andrej Modić 

Bosnieren fikk kun en kamp for SS Rende i Lega Pro gjennom denne perioden, men noterte seg liksågodt for en målgivende pasning.

I januar ble Milan enige med FK Zeljeznicar Sarajevo om en permanent overgang som ikke involverte en overgangssum, og 21-åringen vendte med det tilbake til hjemlandet.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page