Som vanlig har Milan valgt å låne ut en god del spillere for sesongen 2018/19. Noen er lånt ut fordi man ikke kunne tilby en tilfredsstillende rolle på A-laget, mens andre er hos klubber på lavere nivå for å få sine første erfaringer fra seniorfotballen. Vi følger opp klubbens leiesoldater og oppdatere statusen hver måned.

Andre Silva – Sevilla, La liga

Etter den forrykende seriestarten har det lugget mer for Silva og selv om desember ble en god måned med 6 av 6 kamper fra start, har det blitt med en scoring og en målgivende pasning for portugiseren.

Gustavo Gomez – Palmeiras, Serie A

Midtstopperen satt på benken gjennom hele kampen da Palmeiras avsluttet sesongen med å slå Vitoria 3-2 på hjemmebane. Gomez var en viktig bidragsyter for seriemesterne og spilte 17 kamper gjennom sesongen 2018.

Alexandro Cavagnera – Lugano, Super League

Den defensive midtbanespilleren har fortsatt ikke debutert for A-laget og i november har ikke U21-laget hatt tellende kamper.

Tiago Dias – Braga, Primeira Liga

Dias fortsetter å slite med å få spilletid på b-laget og i desember har det blitt med ett innhopp på 12 minutter. Han har blitt vraket til troppen de tre siste kampene.

Gian Filippo Felicioli – Perugia, Serie B

Venstrebacken var ute av troppen til månedens fire første kamper, mens han har vært ubenyttet reserve i de to siste kampene.

Przemyslaw Bargiel – Spezia, Serie B

18-åringen har fått 80 minutter fordelt på to seriekamper for juniorlaget denne måneden.

Mattia Gabbia – Lucchese, Serie C

Midtstopperen har startet 6 av 7 kamper i desember og spilt samtlige minutter i 5 av dem. Gabbia har sonet karantene for gule kort i en kamp.

Andres Llamas – Pistoiese, Serie C

Etter en tung måned har det blitt litt mer tid på gressmattet for den unge forsvareren. Han har måtte se fire kamper fra benken, men i en hektisk måned har det blitt to kamper fra start og to innhopp på totalt 35 minutter. 20-åringen har i perioden notert seg for tre målgivende pasninger.

Riccardo Forte – Pistoiese, Serie C

Forte fortsetter å få spilletid på nivå tre og i desember har angriperen startet fire kamper og kommet inn fra benken ved to anledninger. Han har vist seg tilliten verdig og scoret sine to første mål for klubben.

Mattia El Hilali – Matera, Serie C

Midtbanespilleren har, til tross for hele 7 serierunder denne måneden, ikke vært på banen. Han har blitt funnet verdig en plass på innbytterbenken ved en anledning.

Alessandro Guarnone – Matera, Serie C

Den 19 år gamle keeperen har ikke vært på banen i desember og står fortsatt kun med 45 minutter i Coppa Italia denne sesongen.

Ismet Sinani – Juve Stabia, Serie C

Angriperen fra Kosovo har vært ubenyttet reserve i samtlige 7 kamper denne måneden.

Christian Cavaliere – Monza, Serie C

Cristian Brocchi har ikke sluppet til den unge keeperen fra Milan denne måneden heller.

Edoardo Brusa – Monza, Serie C

Den 17 år gamle midtstopperen står også uten spilletid for Monza.

Gabriele Bellodi – Olbia, Serie C

Bellodi har spilt 90 minutter i samtlige 6 seriekamper, men Olbia har ikke vunnet noen av dem (0-4-2).

Tommaso Pobega – Ternana, Serie C

19-åringen åpnet desember med et innhopp på 1 minutt før han spilte tre kamper fra start og noterte seg for en målgivende pasning. En skade gjorde at han misset to kamper, men i årets siste kamp var midtbanespilleren tilbake fra start og leverte varene med et mål og en assist.

Emir Murati – Torino U19

Etter en måned uten spilletid har Murati fått tre innhopp på totalt 24 minutter i desember.