top of page

Loan Watch: April


Flere av klubbens utleide spillere har vist seg frem i april.

Mange av spillerne Milan har ute på lån lider av å spille for lag som kjemper for overlevelse i sine respektive ligaer, men noen unggutter og de mer rutinerte spillerne er i ferd med å få en fin sesongavslutning.

Alessandro Plizzari

Den unge keeperen var lenge fast for Ternana, men mistet plassen mellom stengene i slutten av februar og har ikke spilt seriekamper siden den gang.

Andrea Bertolacci 

Italieneren stod over månedens første kamp grunnet karantene, men står med fem ganger 90 minutter (2-1-2) for Genoa som er trygt plassert på 11. plass.

Carlos Bacca 

Spissen har vært brennhet i april! Etter å ha blitt byttet ut tidlig mot Malaga har Bacca scoret i fire strake kamper, og i helgen satte han like godt ballen i nettet 3 ganger og ble dermed den store helten for Villareal som per dags dato er nummer 6 i La Liga. En ny sesong med Europacup på Ceramica kan meget vel gjøre at de betaler de € 15 millionene som er avtalt for å gjøre lånet permanent.

Stefan Simić

Den unge tsjekkeren var ute av troppen i de to første kampene grunnet skade,  men i de fire siste kampene har han vært tilbake uten å få spilletid for Crotone som er i ferd med å redde plassen i Serie A.

Gian Filippo Felicioli

Hellas Verona sliter i motgang, og det samme gjelder Milans lovende venstreback. 20-åringen har fått ett innhopp på 20 minutter mot Benevento (0-3) og 90 minutter mot Bologna (0-2) i april. I de øvrige fire kampene har Felicioli vært ubenyttet reserve.

Marco Iudica

Grumellese ligger fortapt under streken i Serie D, noe som Marco Iudica har fått merke. I mars kjempet de hardt for å komme seg opp på trygg grunn og forsvareren ble ofret i forsøket. Det lyktes ikke og i april har unggutten fått tilbake plassen i førsteelleveren. I den første kampen ble det kun et kort innhopp på 4 minutter (1-2), men i de tre påfølgende kampene har Iudica spilt samtlige 90 minutter og tatt 5 av 9 poeng.

Gabriel

Brassen er fortsatt fast mellom stengene hos opprykksjagende Empoli. Til tross for at han ikke har holdt nullen noen ganger i april (8 baklengs) har han spilt 90 minutter i samtlige seks kamper, noe som har resultert i fire seire og to uavgjorte for serieleder Empoli som i helgen sikret opprykket til Serie A.

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page