top of page

Llamas & Forte til Pistoiese


De to ungguttene lånes ut til Serie C.

Det har Pistoiese bekreftet på sine nettsider. Begge spillerne har signert en utlånsavtale for sesongen 2018/19.

Andres Llamas og Riccardo Forte har begge gått gradene gjennom Milans ungdomsakademi. Llamas, som fylte 20 år i mai, satt på benken i Serie A allerede tilbake i mai 2015, men fikk ikke spilletid den gang. Siden har han ikke blitt tatt ut og de tre siste sesongene spilt for juniorlaget. Den anvendelige forsvareren som kan bekle både venstre back og midtstopper, har både spansk og italiensk pass. Han har så langt representert Italia på samtlige aldersbestemte nivåer opp til og med U19, men står fritt til å velge det spanske landslaget dersom han skulle få muligheten. Hans nåværende avtale med Milan går ut ved sesongslutt.

Riccardo Forte er en offensiv spiller som fortrinnsvis har spilt ute til venstre. 19-åringen har de to siste sesongene spilt for juniorlaget, og forrige sesong var han en av Alessandro Lupi sine viktigste offensive spillere. Forte noterte seg for 11 scoringer, og fikk sin debut for A-laget i Europa League-kampen mot Rijeka i desember 2017. Han kom inn som innbytter de 10 siste minuttene i kampen Milan for øvrig tapte 0-2. Hans kontrakt går også ut etter utlånsoppholdet, men begge bør ha gode muligheter til å få sine avtaler med klubben forlenget.

Pistoiese endte i fjor midt på tabellen i sin divisjon på nivå tre, og kvalifiserte seg for playoff. Der tapte de stort mot Carrarese (0-5) og vil følgelig spille på samme nivå kommende sesong.

Vi ønsker Andres Llamas og Riccardo Forte lykke til i Pistoiese og håper at de kommer tilbake som mer erfarne spillere neste sommer.

Hva troppen til Alessandro Lupi angår er det også klart at han mister Axel Campeol, som har signert for Sampdoria. I tillegg har Alessio Bianchi signert for Lazio, mens Jørgen Strand Larsen har returnert til Sarpsborg etter sin låneopphold. Foruten å hente to lovende gutter fra Standard Liege, er det så langt kun kommet opp spillere fra U17-laget. I følge Transfermarkt vil Alessio Brambilla, Edoardo Brusa, Alberto Barazzetta og Giacomo Olzer spille for Primavera-laget kommende sesong, men det kan fortsatt forekomme endringer.

4 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page