top of page

Lite midler til spillere


Til tross for mye optimisme rundt oppkjøpet og sommerens overgangsvindu ser det ut som det blir lite aktivitet på Milanello i denne omgang. 

Et salg av klubben virker nå å være sikkert som banken, spesielt etter at President Silvio Berlusconi selv bekreftet dette tidligere i sommer. Dette skulle medføre større investeringer direkte til spillerstallen, men når oppkjøpet nå ser ut til å tre i kraft først i september er det ikke fritt frem for den nye manageren Vincenzo Montella.

Og når klubben skal selges vil det ikke bli godkjent noen investeringer fra Fininvest, som gjennom Presidenten eier klubben. Styret i investeringsselskapet vil ikke godkjenne noen overganger så lenge Milan er under forhandlinger om oppkjøp.

Sky Sport Italia melder at kun € 20 millioner vil bli gjort tilgjengelig for investeringer denne sommeren, og det inkluderer kjøpet av Gianluca Lapadula som kostet i underkant av € 10 millioner. Det vil si det bare gjenstår € 10 millioner til spillerkjøp med mindre noen blir solgt i løpet av overgangsvinduet. Eventuelle inntekter fra spillersalg vil kunne investeres direkte i nye spillere.

Carlos Bacca er den mest interessante spilleren for andre klubber og har en markedsverdi på rundt € 30 millioner. Colombianeren skal være i forhandlinger med West Ham, men også Arsenal og gamleklubben Sevilla skal følge nøye med. Også Jeremy Menez, Suso og Keisuke Honda er spillere som Adriano Galliani kan forsøke å selge for å få på plass friskt blod og riktige spillertyper i Milan-troppen.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page