top of page

Li kan miste kontrollen


President Yonghong Li kan miste kontrollen over Milan i dag.

I dag går nemlig fristen for å skyte inn € 32 friske millioner inn i klubbens egenkapital. Dersom ikke kineseren etterkommer dette vil Elliot Management automatisk overta kontrollen over Milan. Dersom amerikanerne overtar kontrollen er det ventet at klubben vil selges videre i løpet av kort tid.

I følge Il SOre 24 Ore har Elliot Management allerede forberedt seg på å overta eierskapet i Milan og de skal stå klare med pengene dersom ikke Li klarer å hoste de opp.

Corriere della Sera melder at Yonghong Li fortsatt ønsker å beholde eierandeler i klubben, og skal ha sendt administrerende direktør Marco Fassone, Han Li og Lorenzo Giorgetti på frierjakt i London. Optimisten skal være stor på at en ny investor, som vil overta aksjemajoriteten i klubben, kommer på plass innen kort tid. I og med at fristen løper ut i dag har de høye herrer hastverk om Li skal få beholde klubben han kjøpte fra Silvio Berlusconi og Fininvest for et drøyt år siden.

I følge avisen skal de ha vært i møter med to potensielle investorer, begge fra USA. Det meldes at den ene er Thomas Ricketts. Deres mulige  investeringer vil kunne slå positivt ut for Milan på kort sikt, og direktørene håper at klubben vil beholde plassen i Europa dersom avtalen kommer på plass innen rimelig tid.

Thomas Ricketts er majoritetseier i Chicago Cubs (baseball) og har en formue på rundt $ 2.2 milliarder.

2 visninger0 kommentarer

Comentarios


bottom of page