top of page

Leonardo: «Zlatan kommer ikke»


Leonardo avkrefter at Zlatan Ibrahimovic blir Milan-spiller i januar.

Svensken har vært hyppig linket til en retur til Milan, men de siste dagene har ulike medier spekulert i om avtalen er strandet. Det bekreftet Leonardo etter gårsdagens poengdeling mot Torino.

«Ibrahimovic kommer ikke tilbake til Milan. Han har lovet LA Galaxy at han skulle signere en ny avtale med dem. Både vi og Zlatan har tenkt på en overgang, men han holder sitt ord og blir værende i MLS. Han har alltid sagt at dersom LA Galaxy imøtekommer hans krav, blir han værende. Nå gjør de det, og da blir han.»

«Det hadde vært en fantastisk overgang og et sterkt signal, men det er ikke mulig.»

En som snart blir tilgjengelig er Lucas Paqueta. Brassen er signert fra Flamengo for € 35 millioner, og var tilstede på San Siro under gårsdagens kamp.

«Han blir en forsterkning. Det er klart han er ung, men han kan bidra.»

En annen som blir linket til klubben er spanske Cesc Fabregas, som sliter med spilletid under Sarri i Chelsea.

«Vi har evaluert og vurdert det, men alt er ikke i potten. Vi vurderer fortsatt forholdene.»

Leonardo sin store utfordring er ikke tilgjengelige midler, men den ventede dommen fra UEFA og klubbbens høye forbruk den siste tiden.

«Det kan komme en økonomisk sanksjon, men vi blir nødt til å avvente. Vi har en veldig negativ balanse, så selv om vi vil gjøre noe på overgangsmarkedet må vi ta det rolig. FFP gjør puslespillet noe vanskeligere, og vi vet enda ikke hvor mye vi kan bruke.»

«Eierne vil investere, men på grunn av regelverket er det ikke bare å spytte inn penger. Vi må respektere FFP.» 

Leonardo mener Milan etter forholdene har gjort det bra, men at det ville hjulpet med et par nye mann.

«Vi er nummer fire så vi har ikke gjort det så dårlig i år, spesielt med tanke på alle skadene. Det hjelper når vi får noen menn tilbake i spill. Dersom vi får signert en midtbanespiller og en angriper vil laget bli kraftig forsterket.»

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page