top of page

Leonardo: «Vi har forsterket troppen»


Leonardo og Paolo Maldini er positive foran den nye sesongen.

Brassen ble hentet inn som erstatter for Massimiliano Mirabelli som klubbens sportsdirektør og stilte opp sammen med Paolo Maldini etter at mercatoen stengte.

I sommer har Antonelli, Bacca, Bonucci, Gomez, Kalinic, Locatelli, Storari og Silva forsvunnet fra A-troppen, mens Bakayoko, Caldara, Castillejo, Halilovic, Higuain, Laxalt, Reina og Strinic har kommet inn.

«Jeg er veldig fornøyd. Vi har forsterket en allerede konkurransedyktig tropp. Vi har et balansert lag og spillere som kan bekle ulike roller. Det er mange hos oss som kan det, og jeg mener vi sånn sett ikke mangler noe.»

Det store snakkisen på tampen var Sergej Milnkovic-Savic, som til slutt endte med å bli værende i Lazio.

«Det var aldri noen forhandlinger. Jeg snakket med hans agent Mateja Kezman, men det var aldri forhandlinger fordi jeg visste at det ikke var mulig for oss. Han ville blitt en dyr mann og vi må respektere FFP. Vi måtte ha en balansert mercato. Det var ikke enkelt, men vi har gjort troppen mer konkurransedyktig.»

Juventus er nok en gang store favoritter før sesongen.

«Jeg tror ikke vi skal gi dem tittelen på forhånd. Alle sykluser kommer til en ende og de kommer til å ha maks fokus på Europa. Både Inter, Roma, Lazio og Napoli er sterkere enn i fjor, det samme gjelder oss. Jeg ser ingen store forskjeller mellom disse klubbene og Serie A har igjen vist seg som et attraktivt sted for store spillere.»

Brasilianeren har naturlig nok jobbet intenst med overganger siden han ble ansett for noen uker siden.

«Vi er veldig fornøyde med hvordan vi har blitt tatt i mot av andre klubber. To spillere var involvert i avtalen med Villareal, tre med Juventus og vi har hatt gode samtaler med Chelsea og Genoa, to klubber som vi har et godt forhold til.» 

Han fikk også med seg legenden Paolo Maldini med på laget.

«Vi passer godt sammen fordi vi har en ulik historie og bakgrunn. Vi er begge sterke personer. Vi har samarbeidet i alle forhandlinger og jeg tror ting har skjedd på den riktige måten.»

Mannen med over 900 kamper for Milan sa også noen ord til fansen.

«Det er viktig for oss å få de nye spillerne til å føle seg hjemme. Jeg var på dagens trening og det ser ut som om de nye har tilpasset seg bra, noe som er kan tyde på en god sesong. Jeg tror spesielt at Castillejo kan bli en positiv overraskelse.»

Maldini har blitt linket tilbake flere ganger, men det tok 9 år før han igjen ble en del av Milan.

«Det er mye som er nytt nå. Nå jobber jeg utenfor banen i en administrativ rolle og jeg ser at det er stor respekt både for meg og for klubben.»

«Vi ønsker å forbedre det vi gjorde i fjor. Vi har muligheten til å havne en eller to plasser høyere, noe som fort kan utgjøre en forskjell.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page