top of page

Lederne kritiserer holdningene i klubben


To av spillerne med lengst fartstid i klubben, visekaptein Ignazio Abate og veterankeeper Christan Abbiati, er tydelig misfornøyde med tingenes tilstand på Milanello. 

Milan har hatt en lang periode med gode resultater, men de to siste kampene har endt med 1 poeng og ingen scoringer og håpet om Champions League er så godt som borte.

«Vi startet forferdelig med lavt tempo, men prøvde å presse på etter pausen. Dessverre var det ikke nok,» fortalte backen til Sky Sports Italia.

«Jeg er forbannet fordi vi sitter her å sier de samme tingene gang på gang. Vi kaster bort poeng mot lag vi skal være bedre enn. Når du ikke har sult, besluttsomhet og ambisjoner kommer du ikke noen som helst vei.»

«Hvert eneste år sitter vi her og sier de samme tingene, men det er ikke akseptabelt. Dette laget har ikke råd til å spille kamper uten å løpe mye og vise besluttsomhet.»

«Vi kan ikke være fornøyde med sjetteplasser, plutselig får vi ikke det heller. Vi må hedre drakten og ofre blod for klubben.»

Christian Abbiati kom inn etter 20 minutter da Donnarumma måtte ut med skade, og var ikke spesielt mye lystigere etter kampen.

«Holdningen var dårlig i dag, på samme måte som forrige helg. I de to siste månedene har vi levert resultater og spilt som Milan. Jeg har ikke ord for det vi leverer i den første halvtimen i dag.»

«Det er ikke fordi vi ikke jobber, men vi har ikke holdningen på plass.»

«Jeg vil ikke kommentere individuelle spillere, men jeg blir forbannet når enkelte lagkamerater svarer tilbake til manageren under kampene. De tar konstruktive tilbakemeldinger som kritikk. Alle må spille for å vinne, det er nok at en spiller ikke gjør sin del av jobben, da er kampen tapt.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page