top of page

Lapadula scoret hat-trick for ItaliaGianluca Lapadula har spilt seg inn i landslagsvarmen og leverte et hat-trick mot San Marino. 

Italia vant hele 8-0 mot San Marino til tross for at de stilte med et svært B-preget mannskap. Blant de utvalgte var Gianluca Lapadula, og spissen scoret like gjerne tre av målene. Den første scoringen kom etter ti minutter, når spissen stanget inn et innlegg fra Conti og sendte Italia i føringen. Deretter var han nest siste Italia-spiller på ballen når han kombinerte strålende med Petagna, som satte inn 3-0 etter 16 minutter. Kun tre minutter senere ble Lapadula spilt igjennom alene med keeper og chippet ballen vakkert over målvakten og til 4-0. Enda vakrere var det tredje målet til Milans måljeger, når han nok en gang ble spilt igjennom i bakrommet. Denne gang dro han av en motspiller før han chippet ballen vakkert over en keeper på halvdistanse. Nok en gang var Conti nest sist på ballen, og høyrebacken som sies å være på vei til Milan noterte seg for hele tre assist i kampen.

Forøvrig var Milan-eida Mattia Pessina med på å sende Italias U20-lag videre i oppgjøret mot Frankrike. Midtbaneankeret spilte hele kampen, hvor Azzurini slo Frankrike 2-1 og med det avanserte til kvartfinale. Der venter Zambia, som noe overraskende slo ut Tyskland i første utslagsrunde. Luca Vido og Alessandro Plizzari er også med i troppen, og førstnevnte startet den første kampen i gruppespillet.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page