top of page

Lapadula: «Feirer ikke mot Pescara»


Gianluca Lapadula kommer ikke til å feire mot sin gamle klubb. 

Mens mange spillere er ute på landslagsoppdrag finnes det et knippe spillere igjen på Milanello som forbereder seg til neste seriekamp borte mot Pescara om en uke. En av dem er Gianluca Lapadula, som nylig pratet med Milan TV. Der fikk vi vite om 27-åringens årelange hobby.

«Jeg husker ikke når jeg så meg selv på et klistremerke, det kan være det var da jeg spilte for Cesena. Når jeg var ung samlet jeg selv på klistremerker som vi byttet bort med hverandre. Den lidenskapen har jeg fortsatt og både jeg og pappa har fullført klistremerke-albumet for denne sesongen.»

«Vi vokste opp med Parola sitt saksespark og det var en historisk øyeblikk, men den mest spesielle spilleren for meg i klistremerke-sammenheng er Alessandro Del Piero.»

Lapadula hadde stor suksess for Pescara forrige sesong og hamret inn mål på bestilling for klubben som rykket opp fra Serie B.

«Det blir en spesiell kamp for meg. Jeg har spesielle bånd til Abruzzo siden jeg har spilt for både Teramo og Pescara. Om jeg tegner meg på scoringslisten kommer jeg ikke til å feire.»

Tidligere i sesongen ble spissen tatt ut til en slags b-landslagssamling.

«Jeg ville elsket å representere Italia, men denne uken har jeg vært på Milanello og jobbet hardt for å forbedre min fysiske kapasitet.»

Flere spillere har skrytt av samholdet i laget denne sesongen.

«Jeg syns at det er nettopp gruppen som er vår styrke i år, noe vi så i kampen mot Genoa. Mange spillere som endelig fikk sjansen fra start spilte en flott kamp, deriblant Mati Fernandez. Jeg var virkelig glad på hans vegne og vi takket hverandre etter seieren.»

Et uttalt mål for Milan er å få laget tilbake i Europa.

«Vi gjør alt vi kan for å returnere til Europacupen og jeg er helt sikker på at med denne innstillingen vi viser kommer vi til å oppnå store resultater.» 

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page