top of page

Langt avbrekk for Biglia


Milan må klare seg uten Lucas Biglia i lang tid.

Det ble klart etter at argentineren i går var i Finland for å gjennomgå en operasjon. Klubben har annonsert at Lucas Biglia vil være ute av spill i rundt 4 måneder.

32-åringen har vært viktig så langt i sesongen, men på onsdag i forrige uke var 32-åringen uheldig og pådro seg en skade på trening. Undersøkelser viste at det var en avreven muskel i leggen, og veteranen måtte altså under kniven. Lucas Biglia har gjennom karrieren hatt flere skadeavbrekk grunnet problematikk med leggmuskulaturen.

Argentineren har allerede gått glipp av tre kamper, og Gennaro Gattuso har så langt valgt innleide Tiemoue Bakayoko som hans erstatter. Franskmannen slet i starten av Milan-karrieren, men har spilt seg stadig opp og kan få en nøkkelrolle resten av sesongen.

Lucas Biglia står bokført med 48 kamper for klubben og har kontrakt ut neste sesong.

Milan har allerede signert Lucas Paqueta fra Flamengo, som slutter seg til klubben på nyåret. Italienske medier spekulerer nå i om Biglia sin skade, som potensielt kan holde ham på sidelinjen gjennom hele våren, fører til ytterligere aktivitet på overgangsmarkedet. Landsmannen Leandro Paredes, som forlot Roma til fordel for russisk fotball for et drøyt år siden blir av Gazzetta nevnt som et alternativ. 24-åringen har blitt linket til Milan tidligere og vil i følge avisen koste rundt € 30 millioner.

I klubben finnes allerede Jose Mauri, Andrea Bertolacci og utstøtte Riccardo Montolivo som potensielle erstattere dersom ikke Bakayoko leverer varene, men det er heller tvilsomt at en av de har evnene til å styre Milans midtbane inn i Champions League.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page