top of page

Landslagssammendrag


Scoringer, nedrykk og forfall preget Milans landslagsspillere gjennom landslagsoppholdet.

Alessio Romagnoli pådro seg en skade på trening og forlot samlingen før kampene ble spilt, mens Gianluigi Donnarumma holdt nullen mot Portugal i Nations League (0-0). Italia ble dermed nummer 2 i sin gruppe. I treningskampen mot USA ble keeperen sittende på benken og dermed var ingen Milan-spillere involvert i 1-0 seieren.

Patrick Cutrone spilte 90 minutter på topp både mot England og Tyskland, men noterte seg ikke for målpoeng i tapene (begge 1-2). Alessandro Plizzari ble hentet opp fra U20-laget og var sammen med Davide Calabria var ubenyttet reserve for de italienske U21-gutta. Sistnevnte returnerte til Milano før den siste kampen grunnet skade.

Med Plizzari sammen med U21-laget var Raoul Bellanova eneste gjenværende Milan-spiller på U20-laget, og fra sin posisjon som høyre vingback assisterte han Frattesi på 1-0 scoringen mot Tyskland. Bellanova spilte hele kampen som endte 3-3. Mot Nederland tapte Italia 3-2 uten noen Milan-spillere på banen, og Azzurri ligger milevis unna teten i sin gruppe.

Riccardo Rodriguez pådro seg skade og var ikke med i vennskapskampen mot Qatar (0-1), men mot Belgia var venstrebacken tilbake fra start. Sveitserne havnet tidlig under med to mål, men det snudde da Rodriguz reduserte fra ellevemetersmerket halveis i den første omgangen, og derfra handlet alt om offensive sveitsere som til slutt vant 5-2 og vant sin gruppe.

Diego Laxalt spilte to ganger nitti minutter som venstreback da Uruguat møtte Portugal (2-1) og Frankrike (0-2) til treningskamper.

Hakan Calhanoglu spilte 90 minutter mot Russland (0-2) i Nations League, men kunne ikke forhindre ett nytt tap og nedrykk til nivå C. I tillegg pådro playmakeren en skade i foten og er usikker før helgens kamp mot Lazio. Han var ikke med da Tyrkia møtte Ukraina til treningskamp på tirsdag (0-0).

Franck Kessie og Elfenbenskysten spilte uavgjort mot både Guinea (1-1) og Rwanda (0-0). mot Guinea pådro midtbanespilleren seg et gult kort og ble byttet ut etter 68 minutter.

Suso var igjen med det spanske landslaget og kom inn mot Kroatia et kvarter før slutt, men kunne ikke hindre tap mot VM-finalistene (3-2). Spania endte dermed på andreplass i gruppen. I treningskampen mot Bosnia (1-0) spilte vingen fra start, og ble byttet ut med 20 minutter igjen på klokka.

Alen Halilovic får ikke tillit av Gattuso, men for Kroatia sitt U21-lag er han kaptein og spilte fra start mot Frankrike (2-2). Som høyreving noterte Halilovic seg for en scoring.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

留言


bottom of page