top of page

Laber interesse for Bacca


Klubbene står ikke akkurat i kø for å sikre seg colombianerens underskrift.

Milan ønsker å kvitte seg med Carlos Bacca på permanent basis i sommer, men enn så lenge har det ikke tikket inn noen bud på 31-åringen som forrige sesong var på lån hos spanske Villareal. Bacca selv har uttrykt et ønske om å bli værende hos den gule ubåten, men de virker ikke villige til å møte klubbens prislapp på rundt € 15 millioner. Milan kan i følge Gazzetta dello Sport være villig til å la Bacca dra for € 3-4 millioner mindre, men det ser ikke ut til å hjelpe på interessen.

Carlos Bacca kom til Milan fra Sevilla for € 30 millioner i 2015, men til tross for et relativt bra målsnitt ble han aldri noen favoritt på San Siro, hverken hos managerne eller fansen. Nå er konkurransen som Milans spydspiss knallhard, og søramerikaneren har i skrivende stund både Higuain, Cutrone, Silva og Kalinic foran seg i køen.

Colombianeren, som står bokført med 34 mål og 9 målgivende pasninger på 77 kamper for Milan, har to år igjen av sin kontrakt. Gennaro Gattuso har tidligere uttalt at han ikke vil tvinge Bacca til å bli værende, men det er tvilsomt at klubben vil slippe ham uten å sitte igjen med en viss overgangssum.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page