top of page

Kukca: «Det blir en krig»


Milans slovakiske tanks tror det blir en krig om poengene på San Siro i kveld. 

Etter et par uker med landslagspause ruller Serie A videre og Napoli klatret opp i ryggen på Milan i går kveld, mens Juventus befestet sin posisjon som nasjonens beste fotballag. For Milan betyr derbyet mot Inter langt mer enn tre poeng og Juraj Kucka er klar til å ofre alt for å sikre seieren i Derby della Madonnina.

«Det er selvfølgelig en spesiell kamp og atmosfæren på stadion er uforglemmelig. San Siro kommer til å være fylt til randen med fans til det som er sesongens viktigste kamp. Det kommer til å bli en tøff kamp, spesielt med tanke på at det har vært landslagspause. Jeg tror ikke taktikken kommer til å bli avgjørende, for det er en krig og den som vil mest vinner.»

Slovaken liker ikke den siste tiden før kampstart.

«Det er en intens periode for det er en helt annen utfordring enn andre kamper. Det er lenge å vente og vi gleder oss alle til å spille på søndag.»

Midtbanespilleren svarte på spørsmål om forberedelsene.

«Vi har gjort det manageren har bedt oss om og vi har forberedt oss på samme måte som til andre kamper. Vi er avslappet fordi vi har trent godt og kommer til å ha den riktige innstillingen til kamp.»

29-åringen har også oppskriften på seier.

«Vi starter på 0-0, men vi ønsker å vinne og må gi mer enn 100% for å ta hjem de tre poengene. Jeg ønsker å score fordi det ville blitt mitt første mål i derbyet.»

Carlos Bacca har fått mye kritikk den siste tiden.

«Carlos er vant til å score mål og det er ikke lett for ham nå. Vi håper han finner veien tilbake til nettmaskene snart, kanskje allerede på søndag?»

Kucka minner om at Inter også har en farlig mann på topp.

«Icardi er en strålende spiller som scorer mye mål, men vi må passe på hele laget deres. Vi frykter ikke at Inter slår tilbake etter en dårlig periode.»

Milan ligger på en sterk tredjeplass i Serie A mens Inter sliter på miden av tabellen.

«Ingen hadde trodd at vi skulle være nummer tre og 8 poeng foran Inter på dette tidspunktet. Vi er strålende fornøyd med det vi gjør og må fortsette i samme spor. Den jobben starter på søndag.»

Selv om laget gjør det godt finner slovaken rom for forbedring.

«Som Abate sa det, vi må fortsette å utvikle oss. Det er viktig at vi lærer oss å drepe kamper tidligere, for det er alltid en risiko for at motstanderen scorer utover i kampen slik som Palermo gjorde. Det er et psykologisk aspekt vi må jobbe videre med. Det at vi klarer å komme tilbake å ta ledelsen på nytt viser dog at vi er en strålende gruppe.»

Gianluigi Donnarumma har vartet opp med flere matchavgjørende redninger denne høsten.

«Han er en smart fyr og jeg er ikke personen som skal komme med råd om fremtiden hans. Jeg er glad for at han er her med oss.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page