top of page

Kontraktsforlengelse for Alex?


Milan har flere midtstoppere uten kontrakt etter sesongen, men vurderer nå å tilby en ny kontrakt til en av heltene fra derbyet forrige helg. 

Både Philippe Mexes, Cristian Zapata og nevnte Alex er uten kontrakt etter sesongen. Den tidligere Chelsea-stopperne slet med skader forrige sesong og fikk kun 27 kamper totalt under ledelse av Filippo Inzaghi. Denne sesongen har det dog sett bedre ut og har så langt spilt 19 kamper, flere av dem meget gode sammen med den unge makkeren Alessio Romagnoli.

I sommer var Alex nær ved å dra hjem til Brasil, men Sao Paolo var ikke villig til å innfri veteranens lønnskrav selv om Milan var villige til å slippe spilleren uten å kreve kompensasjon i form av en overgangssum.

Alex ble tilbudt en årslønn på €800.000 for å bytte ut San Siro med Estadio Cicero Pompeu, men stopperen mente at det var for langt unna hans nåværende årslønn på €2.5 millioner. Det er ventet at Milan vil tilby Alex en ettårskontrakt på rundt €1.6 millioner.

Det er sannsynlig at partene løpet av mars/april vil sette seg ned og diskutere fremtiden, men det eneste som virker sikkert er at Milan maksimalt vil beholde en av stopperne uten kontrakt, og Alex skal definitivt ligge godt an i det kappløpet.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page