top of page

Kontakt med Conte


Det rapporteres fra Premium Sport at Leonardo har tatt kontakt med Antonio Conte og forhørt seg om muligheten for at den tidligere landslagstreneren kan ta over som hovedtrener for Milan.

Mye tyder på at det nye styret i Milan ikke har store troen på at Gennaro Gattuso er rett mann for å føre Rossoneri tilbake til bedre dager med Champions League-fotball, noe som har ført til at blikket har blitt rettet mot den ferskt arbeidsledige Antonio Conte. Leonardo, som mest sannsynlig blir ny teknisk direktør i klubben snarlig, skal i følge Premium Sport nå ha forhørt seg med trenerkandidaten.

Den Berlusconi-eide kringkasteren melder videre at svaret fra Conte var positivt, men at 48-åringen trenger «et par måneder» for å løse sin konflikt med Chelsea (angående hvor mye den engelske klubben egentlig skylder ham etter sparkingen).

Antonio Conte har de siste årene levert gode resultater som trener for Juventus, Italias landslag og Chelsea, og beviste senest i 2016/17-sesongen at han ikke trenger mye midler eller tid når han tok et relativt svakt Chelsea-mannskap til et enkelt ligagull i sin første sesong med laget. Grunnlaget for at London-klubben nå ville kvitte seg med italieneren ble beskrevet som at han ikke virket motivert nok og mistet deler av garderoben, noe som sannsynligvis var en følge av at Conte selv ikke følte han fikk inn de spillerne han ønsket seg.

Det er vanskelig å se hvordan dette påvirker Gattuso og hans oppkjøring, men det at styret ser seg om etter en erstatter virker ikke akkurat som gode og betryggende nyheter for den tidligere midtbanekrigeren.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page