top of page

Knepen seier mot BresciaFredag kveld gjestet Rossoneri nedrykkstruede Brescia på Mario Rigamonti.

Lagoppstilling:

Donnarumma

Conti – Kjær – Romagnoli – Hernandez

Castillejo – Kessie – Bennacer – Calhanoglu

Leao – Ibra

Innbyttere: Begovic, A. Donnarumma, Gabbia, Musacchio, Rodriguez, Krunic, Bonaventura, Piatek, Suso, Rebic

En endring fra sist

Pioli virker å ha funnet sin formasjon for Rossoneri nå, og 4-4-2 ble igjen brukt borte mot Brescia fredag kveld. Italieneren gjorde kun en endring fra forrige kamp mot Udinese, Bonaventura ut for mye omdiskuterte Calhanoglu. Rebic, som avgjorde oppgjøret mot Udinese sist helg, var igjen å finne på benken for Piolis mannskap. Dette skapte mange reaksjoner, ettersom kroaten virkelig ser ut til å funnet formen og selvtilliten for de rødsvarte.

Zlatan med bommert

Kampen innledes med et lavt tempo og to lag som ikke makter å skape de store sjansene. Første store målsjanse kommer først etter 20 minutter. Leao gjør et godt forarbeid på høyre kanten og kommer til innlegg, inne i boksen knuser Ibra to Brescia-forsvarere i luften og kommer til en nokså grei heading. Keeper Joronen redder mesterlig og hindrer svensken fra å sette sin andre skåring i den rødsorte drakten.

Omtrent ti minutter senere skal Brescia virkelig vise at de mener alvor i denne matchen. Først blir det slått en meget god corner inn, hvor Torregrossa header like utenfor venstre stolpe. Minuttet senere er det spisspartner Aye som er nære på. Nok en gang ett innlegg, som spissen får hodet på, men Donnarumma redder fint. Siste sjanse i omgangen er av den enorme sorten. Romagnoli og Hernandez kombinere fint, og sistnevnte legger lavt inn i boksen. Der har Ibra posisjonert seg perfekt og får stå helt alene, klar til å bredside ballen i det bortimot åpnet buret. Utrolig nok evner svensken å sette ballen utenfor den venstre stolpen til Joronen. 0-0 til pause!

Den kroatiske redningen

Den andre omgangen starter med et fullstendig Brescia dominans hva gjelder store målsjanser. Etter 52. minutter spilt er nok en gang Torregrossa millimeterne fra å sende hjemmelaget i ledelsen, med et skudd like utenfor venstre stolpe. To minutter senere kommer plutselig Bisoli alene gjennom med Donnarumma, men sisteskansen gjør en enorm redning og hindrer ledelse for Brescia. Minuttet senere skårer faktisk Brescia og Torregrossa, men målet annulleres korrekt for offside.

Etter 60. minutter kommer forrige helgs store helt, Ante Rebic, inn for Leao. Ti minutter senere kommer Zlatan fri på høyre, og får lagt inn hardt. På et eller annet merkelig vis får formspiller Castillejo sentret ballen videre til Rebic, som banker ballen i nettet bak keeper Joronen. 0-1! Den kroatiske redningen er igjen et faktum! Fire minutter senere er Brescia nok en gang farlig frempå, men Donnarumma redder mesterlig skuddet til Ndoj. Fire minutter før ordinær tid er ligaens beste back frampå, men treverket hindrer Theo Hernandez for nok en nettkjenning for Rossoneri. Det ender 0-1 i Brescia.

Mål

Milan: Ante Rebic

Gule kort

Milan: Kjær, Hernandez, Conti, Bennacer

Brescia: Sabelli, Skrabb

Neste kamp er allerede førstkommende tirsdag, hvor Milan tar imot Torino hjemme på San Siro, i kvartfinalen av Copa Italia. Mens neste seriekamp er hjemme mot Hellas Verona om en uke.

Forza Milan

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page