top of page

Kinesiske eiere kan bane vei for angriper


Milan har etter rapportene aldri vært nærmere ett oppkjøp enn nå, og avtalen kan inneholde en interessant forsterkning for Milan. 

Avtalen vil koste de ikke-navngitte kinesiske investorene rundt € 700 millioner samtidig som Milan-troppen blir forsterket med tidligere Porto- og Atletico-angriper Jackson Martinez som nå tjener til smør på skiven i kinesiske Guangzhou Evergrande.

Selv om kineserne ikke har offentliggjort sin identitet er det flere medier som skriver at det er Jack Ma som står bak det potensielle oppkjøpet. Jack Ma er grunnleggeren av milliard-konsernet Alibaba Group og er medeier i Jackson Martinez sin nåværende klubb.

Det spekuleres i om Jack Ma ser større nytte av sin stjernespiss i Italia enn i Kina og en låneavtale kan meget vel finne sted, slik flere klubbeiere har flyttet spillere mellom flere klubber tidligere. Den italienske Pozzo-familien er kanskje det beste eksempelet på dette fenomenet. De har gjennom flere år flyttet spillere mellom Watford, Granada og Udinese.

Jackson Martinez skapte seg et navn i europeisk fotball da han hamret inn mål på bestilling for Porto fra 2012 til 2015. I fjor sommer la Atletico Madrid € 35 millioner på bordet, men colombianeren ble aldri noen suksess i Madrid og tok turen til Kina i februar.

Jackson Martinez var nær en overgang til Milan i fjor, men det var før kineserne viftet med yuan-bunkene og la € 42 millioner på bordet for colombianeren.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page