top of page

Keepersituasjonen i MilanHer får du en oppdatering på keepersituasjonen i Milan, og nyhetene om hva klubben ser ut til å foreta seg i denne posisjonen.

Gianluigi Donnarumma er ubestridt førstekeeper i Milan, men har en kontrakt som utløper i 2021. Det meste tyder på at han og klubben skal bli enige om ny kontrakt, men spillerens agent, Mino Raiola, har enkelte krav som gjør at forhandlingene drøyer. Det sies at en ny treårskontrakt er klar, men at Raiola ønsker en utkjøpsklausul på 50 millioner euro. Denne er ikke Milan villig til å akseptere, og krever enten at det blir en betydelig høyere sum eller aller helst at klausulen fjernes. Dette gjør at det kan ta tid før Donnarumma forlenger, men spilleren selv skal ønske å bli i klubben og ventes å signere en ny avtale.

Forrige sesong signerte den unge og lovende målvakten Plizzari ny kontrakt til 2023, før han dro på utlån til Livorno. Denne sesongen ser det ut til at det er en annen Serie B-klubb som vil låne ham, og det er så godt som klart at han vil gå på utlån til Reggina denne sesongen. Det gjør at plassen som andrevalg i klubben er åpen, og der vil antagelig Pepe Reina returnere etter sitt utlån til Aston Villa. Der var spanjolen med på å berge en plass i Premier League, men han ser likevel ikke ut til å være ønsket med videre. Det gjør at Asmir Begovic neppe får forlenget sin periode i Milan, og dermed blir det med et halvt år i klubben for 33-åringen. Det rapporteres at Milan kunne tenke seg å kvitte seg med de høye lønnsutgiftene man har på Pepe Reina, og dersom dette skulle lykkes må klubben på jakt etter en ny andrekeeper.

Som tredjemålvakt blir Antonio Donnarumma værende iallefall en sesong til, med utløpende kontrakt neste sommer. Hvorvidt denne avtalen vil fornyes er foreløpig uklart.

5 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page