top of page

Kant ut eller kant inn?

Vi er i gang med en serie av artikler hvor vi gjennomgår hva som ser ut til å skje i hver enkelt posisjon i laget, og vi har nå kommet til kantspillerne.

Milan har de seneste årene hatt store utskiftninger på kantplassene, og hatt varierende suksess med de kantspillerne som har prøvd seg. Forrige sesong ble Suso utlånt til Sevilla, og denne sommeren fullføres overgangen til den nybakte Europa League-vinneren. Dette gjør at Milan står igjen med Samu Castillejo og Alexis Saelemaekers som sine høyrekanter. Castillejo har vært koblet til noen spanske klubber, men han virker å bli værende i Milan. Saelemaekers ble nylig hentet på en lengre avtale etter å ha vært på lån og vil også bli værende i klubben.

På motsatt kant er Ante Rebic på lån fra Eintracht Frankfurt i en sesong til, men Milan jobber med å fullføre et kjøp av kroaten allerede nå. Stefano Pioli har uttalt at Rafael Leao vil benyttes som kant fremover og alt tyder på at han blir værende, og dermed virker det også å være relativt klart hvem som blir Milans venstrekanter kommende sesong.

Det har likevel vært noen rykter, og særlig Gerard Deulofeu har vært koblet til klubben grunnet sitt frieri i et håp om å returnere. Foreløpig virker det ikke å skje noe på den fronten, men det virker iallfall å være mulig å fullføre en avtale dersom klubben skulle ønske det. Ellers har unge Iago Andres de Oliveira blitt linket til klubben i en overgang fra Atletico Paranaense og brasilianeren kan være en spiller klubben vil følge i tiden fremover. Foreløpig virker det å være lite aktuelt med noen utskiftninger på kantrollene i Milan, så det blir nok ikke verken kant ut eller kant inn med mindre noe endrer seg drastisk i tiden fremover.

7 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page