top of page

Kampsammendrag Milan-Pescara


Milan tok alle tre poengene mot Pescara i ettermiddag. Vårt kampsammendrag kan du lese her. 

Milan-Pescara 1-0

49´ 1-0 Bonaventura

Sjansefattig

Kampen startet med et gjestende lag som tok tak i ballen fra start av og som stod høyt når Milan hadde ballen. Dette så ut til å overraske Milan noe og man ble vitne til at hjemmelaget spilte seg inn i småtrøbbel på egen banehalvdel gang på gang. Etter et litt skuffende åpningskvarter fikk Milan stadig mer ball og etter et drøyt kvarter kom kampens første store mulighet. Suso, som var inne på laget etter å ha blitt hvilt sist, slo et strålende innlegg som traff Carlos Bacca. Colombianeren avsluttet på hel volley alene med keeper, men ballen traff Pescaras sistesjanse rett i klypene.

Etter den muligheten tok Milan mer over kampen og fikk lov til å diktere tempoet i større grad, og etter 24 minutter kom hjemmelaget til en ny stor sjanse. Nok en gang var det Suso og Bacca involvert, og det var spanjolen som hadde servitørrollen. Suso slo et flott innlegg langs bakken, men en forsvarer fikk en lang tå på ballen og Bacca var satt ut av spill.

Like før halvtimen var spilt på San Siro fikk colombianeren nok en sjanse. Sosa var aggressiv i gjenvinningen og snappet ballen langt inne på bortelagets halvdel. Argentineren slo ballen rett i bakrom hvor Bacca kom løpende, men avslutningen ble blokkert av en taklende forsvarer som avverget faren.

Selv om Milan skapte de fleste sjansene var ikke Pescara helt ufarlige og den største sjansen kom etter tredje minutter. Milan surret det til på et innkast og gav bort ballen til gjestene. Delfinene satte kursen rett mot mål, men faren ble dog avverget når Abate brukte sitt høye tempo og løp opp angrepsspilleren som var på vei gjennom.

Kampuret tikket videre uten at noen av lagene klarte å imponere nevneverdig. Gjestene stengte av Milan tidlig, noe som førte til et rotete oppgjør. Det skal nevnes at Niang dro seg fri og fyrte av skudd ved et par anledninger, men begge forsøkene havnet oppe på rad fireogtredje og franskmannen hadde nok ikke ristet av seg feberen fullstendig.

Milan tok mer og mer over kampen og like før pause var Bacca svært nære å bli målscorer, men hans heading fra kloss hold gikk i stolpen og ut. Like etterpå fikk Bonaventura litt plass utenfor sekstenmeteren og gikk for skudd, men avslutningen gikk rett i fanget på Bizzarri. Dermed forble den første omgangen målløs og lagene gikk i garderoben.

Flere annullerte scoringer

Etter pause startet Bonaventura der han avsluttet den første, med å dra seg fri og storme mot målet til Pescara. Denne gangen var det dog en forsvarer oppe i situasjonen og italieneren deiset i bakken. På det påfølgende frisparket tok landslagsspilleren saken i egne hender og banket ballen under en hoppende mur og inn i korthjørnet. Bizzarri var utspilt og Milan tok ledelsen etter 49 minutter.

Gjestene klinket til og svarte umiddelbart etter ledermålet. En frisk Caprari valset rundt med Milanforsvaret og slo inn foran mål. Der ventet Benali som banket ballen i nettet, men linjedommeren avvinket for offside. Bortelaget protesterte, og reprisene viste at de hadde en god sak.

Starten av den andre omgangen var innholdsrik og like etter den annullerte scoringen kom Milan på en overgang, anført av Niang. Franskmannen slo inn foran mål og Bacca traff stolpen for andre gang i kampen. Dessverre for Milan spratt den ut denne gangen også.

Pescara ville ikke være noe dårligere og etter 53 minutter dro Benali seg fri og gikk for skudd. Avslutningen var god, men kula gikk over målet til Donnarumma som så langt hadde hatt en relativt rolig dag på jobben.

Like etterpå kom gjestene til et nytt innlegg og inne foran mål ventet to umarkerte spillere. Dessverre for Pescara gikk Aquliani og Memushaj i samme duell og ødela det som var en gedigen mulighet til å utligne. I stedet forlot Milans tidligere midtbanespiller banen på båre mens kapteinen Memushaj nøyde seg med å polstre igjen et blødende hode. For gjestene kom Bryan Cristante inn på midten. 21-åringen har en forhistorie som Milanspiller og er for øyeblikket utlånt fra portugisiske Benfica.

Tiden etter skaden var preget av mye rot og Milan maktet ikke å få til annet enn ufarlige forsøk fra distanse. Etter en drøy time forlot Niang banen og gav plass til Pasalic som dermed fikk sin debut for Milan. Franskmannen på sin side hadde hatt feber kvelden før og spilte en svak kamp.

Like etter byttet skulle endelig Donnarumma få noe å henge fingrene i da Memushaj forsøkte seg fra 25 meter. Redningen var fenomenal og unggutten slo ballen til corner. På det påfølgende hjørnesparket viste sisteskansen seg frem igjen med en strålende refleksredning og Milan slapp med skrekken.

Kapteinen så ut til å motivere sine lagkamerater og Pescara så lenge ut som det beste laget i en rotete kamp. De presset Milan til å begå enkle feil og hjemmelaget slet med å få til et eget spill. Med 20 minutter igjen forlot Sosa banen og Kucka kom inn. Et fornuftig bytte da Milan så ut til å trenge mer intensitet i presset sitt.

Ti minutter før full tid forsøkte gjestenes kaptein seg igjen, og nok en gang fra distanse. Donnarumma gjorde en fin redning, men gav en farlig retur ut i feltet. Den var innbytter Manaj først på, men nok en gang fikk de et mål annullert for offside. Denne gangen viste det seg dog å være riktig vinket av linjedommeren.

I det kampen nærmet seg slutten var det Pescara som styrte på San Siro og presset på for utligning, men Milan stod i mot presset og tok alle tre poengene i det som må sies å være en helt middelmådig fotballkamp.

Kampstatistikk:

Skudd på mål: 9-6 Skudd utenfor mål: 8-6 Cornere: 5-5 Offside: 3-4 Frispark: 11-14 Gule kort: 1-2 Vellykkede pasninger: 85%-80% Ballbesittelse: 51%-49%

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page