top of page

Kampsammendrag Milan-Lazio


Milan og Lazio delte poengene på San Siro søndag kveld. Et kort sammendrag av kampen kan du lese her. 

Milan-Lazio 1-1

9´ 0-1 Marco Parolo

15` 1-1 Carlos Bacca

Pangstart på kampen

Milan har slitt med å opprettholde den gode formen som var tilstede ved starten av det nye året, og som de to foregående kampene endte også denne uten full pott til Mihajlovic´ gutter.

Hjemme mot Lazio kom kalddusjen i tillegg tidlig i kampen. Etter 9 minutter svingte Biglia inn en corner som Parolo stanget i nettmaskene, og vips så ledet bortelaget 1-0.

Etter scoringen våknet Milan relativt kjapt og angrep villig. Få minutter etter at Lazio tok ledelsen svarte hjemmelaget. Adriano var sterk i feltet og holdt på ballen før han spilte den videre til spisskollega Bacca. Colombianeren satt inn 1-1, hans første scoring på over en måned.

Etter utligningen fortsatte Milan å styre showet, mens Lazio lå kompakte og satset stort sett på overganger. Dessverre var effektiviteten hos hjemmelaget like dårlig som vanlig, og treverket hindret blant annet Bonaventura i å komme på scoringslisten. Lagene gikk dermed til pause med 1-1.

Rødt kort ble ikke avgjørende

I pausen ble noe tydeligvis sagt riktig, for hjemmelaget kom utpå med en helt annen intensitet og vilje til å angripe motstanderen. Men selv med et høyere tempo og mye ballinnehav kom ikke Milan til de helt store sjansene, og tempoet dalte etter hvert.

Få minutter før slutt fikk Lazios Lulic sitt andre gule kort og ble sendt av banen, men Milan maktet ikke å utnytte det tallmessige overtallet og kampen endte 1-1.

Kampstatistikk:

Skudd på mål: 5-3

Skudd utenfor mål: 8-2

Cornere: 12-4

Offside: 1-4

Gule kort: 1-3

Røde kort: 0-1

Ballinnehav: 58%-42%

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page