top of page

Kampsammendrag Milan-Juventus


Milan gjorde seg på ingen måte bort mot Juventus selv om gjestene ble for sterke til slutt. I vårt kampreferat får du et overblikk over oppgjøret.

Milan-Juventus 1-2

18´ 1-0 Alex

27´ 1-1 Mandzukic

65´1-2 Pogba

God start for Milan

Milan tok kommandoen innledningsvis og så ut til å overraske gjestene med sitt aggressive press. Etter et kvarter fikk Milan frispark i god posisjon og Balotelli skrudde kula ned mot Buffons høyre hjørne, men veteranen var kjapt nede og avverget et tidlig baklengsmål.

Få minutter senere kunne dog ikke den italienske landslagskeeperen gjøre stort. Balotelli slå en strålende corner inn i feltet og Alex knuste alt som var i lufta og stanget inn 1-0 til Milan.

Etter scoringen kom Juventus mer med i kampen og skapte et par halvsjanser som ikke gav Donnarumma alt for store utfordringer, men det var mer i vente. Like før halvtimen var spilt fikk Mandzukic et høyt oppspill som han headet ned til Morata i duell med to Milan-stoppere. Morata spilte ballen tilbake til kroaten som plutselig var alene med Donnarumma og satte inn 1-1 på enkelt vis. Noe sløvt av både Alex og Romagnoli i den situasjonen der.

Juventus tok et større grep om kampen etter utligningen uten at de klarte å skape noe som var verdt å ringe hjem for og resten av omgangen var i så måte ganske lite underholdende. Fem minutter før pause gikk Bacca i bakken inne i sekstenmeteren uten at dommeren valgte å blåse i fløyta, og etter reaksjonene å dømme var det nok riktig å la spillet gå videre. På overtid i den første omgangen fikk Lichsteiner en brukbar mulighet for Juventus, men vinkelen ble litt for spiss og sveitseren satte ballen godt utenfor Milans mål og lagene gikk i garderoben på stillingen 1-1.

Annullert scoring og heldig avslutning

Den andre omgangen startet på mange måter likt som den første med aggressive verter som ønsket å ta tak i oppgjøret. Etter femti minutter fikk plutselig Milans målscorer Bacca en kjempemulighet inne i feltet, men Buffon reddet. Returen havnet i føttene på Balotelli som på mirakuløst vist feide ballen i treverket. På mulighet nr. 3 forsøkte spissen å ta hånden til hjelp for å få ballen over målstreken og Balotelli ble i stedet belønnet med det gule kortet.

Det virket som om Balotelli virkelig hadde innsett alvoret rundt sin egen fremtid og var en av de mest positive Milan-spillerne i denne kampen, og spissen var involvert i flere farligheter. etter 52 minutter tok Kucka med seg ballen i kjent driv før han la igjen til Balotelli. Dessverre ble avslutningen med venstrefoten litt for upresis og gikk over Juventus-målet. Like etterpå slo han et godt frispark inn i feltet, men Alex kom ikke over ballen og avslutningen ble ufarlig.

Etter en drøy time kom omgangens første sjanse til gjestene, og hvilken sjanse det var! Juventus fikk et frispark i god posisjon og Pogba gjorde seg klar. Franskmannen skjøt med kraft og presisjon, men heldigvis for Milans del klinket avslutningen i stolpen. 196 cm lange Donnarumma hadde ikke hatt sjans i havet om den gikk mellom stengene, men det var mer i vente fra den karen. Bare noen minutter senere fikk Juventus en corner som ble slått inn på bakerste stolpe. Der hadd Abate hverken posisjonert seg riktig eller kontroll på mannen sin, og ballen gikk over hodet på backen. Det gav Pogba tid og rom til å fyre løs. Avslutningen var i utgangspunktet svak, men spratt via bakken og over en utspilt Donnarumma til 1-2.

Den siste halvtimen ble ingen festforestilling fra noen av lagene. Juventus viste hvordan man skal forsvare en ledelse og Milan viste alle hvor store utfordringer man egentlig har med angrepsspillet. I tur og orden kom Adriano og Boateng inn for å sette inn en sluttspurt uten at Milan evnet å legge et trykk på gjestene. Boateng var nærmest med et flott volley-forsøk på overtid, men avslutningen fra 20 meter gikk over målet til Buffon og Juventus dro hjem med alle tre poengene i bagasjen til Torino.

Kampstatistikk:

Skudd på mål: 5-4

Skudd utenfor mål: 7-4

Cornere: 2-2

Frispark: 20-20

Gule kort: 4-3

Ballinnehav: 43%-57%

1 visninger0 kommentarer

Комментарии


bottom of page